logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور در منزل پدر شهید نیلفروشان بیان شد؛

روایت سردار سلامی از آخرین تماسش با شهید نیلفروشان

روایت سردار سلامی از آخرین تماسش با شهید نیلفروشان
فرمانده کل سپاه در جریان سفر به استان اصفهان، در منزل پدر سردار شهید عباس نیلفروشان حضور یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در این دیدار به خصوصیات اخلاقی و رفتاری شهید نیلفروشان اشاره کرد و گفت: حاج عباس نیلفروشان شخصیتی متفکر، اندیشمند، بااخلاص، با روح بلند، قوی و قلب مطمئن بود.

وی ادامه داد: او ایمان و تلاشش واقعاً خاص بود و در زمینه نظامی نیز خاص و ویژه بود.

سردار سلامی با اشاره به رفاقت دیرینه او با سردار نیلفروشان از احترام ویژه شهید نیلفروشان به پدر و مادر سخن گفت و بیان کرد: حاج عباس احترام ویژه ای برای پدر و مادر قائل بود و اکثر آخر هفته ها را برای دیدار پدر و مادر به اصفهان می آمد و به عقیده بنده مزد شهادت خود را از این خدمت به والدین گرفت. 

فرمانده کل سپاه خطاب به پدر شهید نیلفروشان گفت: حاج عباس، ثمره زندگی و دین داری شماست و خداوند هر آنچه که می خواست به شما اجر و پاداش دهد در شهادت حاج عباس عطا کرد.

وی ادامه داد: همچنین خداوند پاداشی عظیم به حاج عباس داد و مستقیم توسط رژیم صهیونیستی و همراه با سید مقاومت سید حسن نصرالله به فیض عظمای شهادت نائل شد.

سردار سلامی به آخرین تماس خود با شهید نیلفروشان اشاره کرد و گفت: من دقیقاً چند دقیقه قبل از شهادت حاج عباس با او صحبت کردم که ایشان با آرامش خاصی با بنده صحبت کرد و این گفتگو بیش از ۵ دقیقه به طول انجامید و دقایقی بعد، خبر انفجار ساختمان ضاحیه بیروت و احتمال شهادت حاج عباس را به بنده دادند.

فرمانده کل سپاه از علاقه خود به شهید نیلفروشان سخن گفت و بیان کرد: من حاج عباس را خیلی دوست می داشتم چون انسان خیلی کاملی بود و در همه زمینه ها توانا بود و فردی اخلاق مدار و خوش رو بود و از ماموریت نمی ترسید و به آن دسته از شهدایی تبدیل شد که تصاویرش در همه جا حضور دارد و مورد احترام مردم است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه