logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استاندار تهران:

آموزش و پرورش اولویت نخست در تخصیص منابع استانی است


آموزش و پرورش اولویت نخست در تخصیص منابع استانی است
استاندار تهران با اشاره به محرومیت این استان در سرانه فضای آموزشی، گفت: حوزه آموزش و پرورش اولویت نخست در تخصیص منابع استانی است و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که در پایان دولت به سرانه استاندارد برسیم.

به گزارش راه دانا به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، محمد صادق معتمدیان، در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، که با حضور سالار قاسمی معاون وزیر و رئیس سازمان‌ آموزش و پرورش استثنایی کشور، سید عباس جوهری معاون سیاسی انتظامی استاندار و اعضای شوراهای آموزش و پرورش استان تهران، در سالن جلسات استانداری برگزار شد، به سرانه محدود آموزشی و کمبود ۱۳ هزار کلاس درس در استان تهران اشاره کرد.

 

استاندار تهران اظهار کرد: متاسفانه استان تهران از نظر سرانه فضای آموزشی جز استانهای محروم کشور به شمار می آید و باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا در پایان دولت به سرانه استاندارد برسیم.

 

معتمدیان با تاکید بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیت های ممکن در استان، آموزش و پرورش را اولویت نخست برای تخصیص منابع استانی دانست و گفت: با توجه به منابع مناسبی که در آموزش و پرورش شهر تهران وجود دارد و با استفاده از قانون مولد سازی میتوان بسیاری از کسری ها را جبران کرد.

 

استاندار تهران بیان کرد: توسعه در کشورهای پیشرفته دنیا از مدارس شروع می شود و از سیاست‌های آموزشی به منظور توسعه نوآوری سرمایه انسانی و اجتماعی، رشد اقتصادی پایدار، هماهنگی اجتماعی و مشارکت مدنی استفاده می کنند.

 

وی با اشاره به نقش بسزایی که آموزش پرورش می تواند در زمینه مهارت آموزی دانش آموزان ایفا کند، عنوان کرد: به استناد قانون، ۵۰ درصد ظرفیت زیرساخت مدارس باید به هنرستان ها اختصاص یابد، که با تمرکز بر این موضوع میتوان با صرف کمترین هزینه ضمن تربیت نیروی کار ماهر بیشترین بازدهی را برای کشور به ارمغان آورد.

 

عالی ترین مقام دولت در استان تهران در ادامه خواستار ارائه آمار و اطلاعات دقیق در خصوص توسعه مدارس استثنایی در شهرهای استان تهران شد.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه