اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

فولاد مبارکه در بحران انرژی؛ توقف کامل تولید آهن اسفنجی و محدودیت‌های برق

فولاد مبارکه در بحران انرژی؛ توقف کامل تولید آهن اسفنجی و محدودیت‌های برق
معاون بهره برداری فولاد مبارکه گفت: بخش آهن اسفنجی و عملیات حرارتی که نیاز خودروسازان به ورق را تامین می‌کند به علت قطعی گاز فولاد مبارکه، ۱۰۰ درصد متوقف شده است. نورد گرم نیز با این فشار گاز امکان استارت ندارد و متوقف شده و در این شرایط امکان عرضه ورق گرم در بورس را نداریم. امیدواریم طی ۲ روز آینده مسئولان وزارت نفت و شرکت ملی گاز همکاری و تعامل بیشتری با فولاد مبارکه داشته باشند و با درک بیشتری با این صنعت رفتار کنند تا بازار کمتر دچار التهاب شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛غلامرضا سلیمی، معاون بهره برداری فولاد مبارکه، با اشاره به قطعی گاز فولاد مبارکه و به حداقل رساندن تخصیص این سوخت به این شرکت طی سال‌های اخیر اظهار کرد: از اوایل فصل پاییز محدودیت گاز اعلام شد و این محدودیت‌ها به میزان ۲۵ درصد برای برخی از شرکت‌های هلدینگ مانند فولاد سفید دشت و فولاد هرمزگان از همان مهر ماه آغاز شد.

وی با بیان اینکه برای فولاد مبارکه نیز کاهش مصرف اعلام شد، اما ما برای حفظ پایداری تولید، کمی با تاخیر محدودیت‌ها را پذیرفتیم و از آبان ماه وارد محدودیت شدیم، افزود: کل مصرف فولاد مبارکه در روز ۱۵ میلیون متر مکعب است که درخواست کاهش آن تا چهار میلیون متر مکعب را داشتند، این در حالی است که فولاد مبارکه در راستای خودتامینی انرژی نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت و راندمان بالا را راه‌اندازی کرده و به بهره برداری رسانده است و همچنین در زمان راه‌اندازی این نیروگاه مسئولان قول مساعد نسبت به تامین گاز مورد نیاز این نیروگاه را دادند و قرار بر این شد که برق تولیدی آن نیز در خود فولاد مبارکه مصرف شود. در این زمینه وزارت نیرو همکاری کرد و برق در فولاد مبارکه تامین می‌شود اما در زمینه تامین گاز همکاری صورت نمی‌گیرد.

روز گذشته مصرف گاز در فولاد مبارکه به کمتر از ۲ میلیون متر مکعب رسید

معاون بهره برداری فولاد مبارکه با بیان اینکه روز گذشته به کمتر از ۲ میلیون متر مکعب مصرف گاز رسیدیم و نیروگاه نیز از حدود ۱۰ روز گذشته تولید نداشته است، ادامه داد: ما در حال تولید محصولات با همان ۴ میلیون متر مکعب گاز در دسترس بودیم تا اینکه دیروز اعلام شد که باید مصرف گاز به ۲ میلیون متر مکعب کاهش یابد که در این شرایط همه خطوطی که باقیمانده بودند باید متوقف شود و این میزان گاز تنها تامین کننده سیستم‌های گرمایشی فولاد مبارکه و بویلرها می‌شود، اما علی رغم ارائه توضیحات، درکی در خصوص شرایط ایجاد شده نداشتند و والو گاز فولاد مبارکه را بستند و تولید ورق سرد و آهن اسفنجی به طور کامل در قسمت باکس متوقف شد.

وی تصریح کرد: ما همواره به مسئولان شرکت گاز تاکید داشته‌ایم که هر گاه قرار است محدودیتی برای شرکت بزرگی مانند فولاد مبارکه اتفاق بیفتد، نمی‌توان ناگهانی این اتفاق را رقم زد بلکه باید چند روزه و بین ۲ تا ۵ روز آرام آرام با خروج متریال از داخل کارگاه‌ها این اقدام را انجام داد و این در حالی است که به دنبال بی توجهی در روز گذشته در تعدادی از کارگاه‌های فولاد مبارکه و فولاد سبا حبس متریال را داشتیم که این شرایط آسیب بسیار سنگینی را به فولاد مبارکه و صنعت کشور وارد می‌کند.

سلیمی تاکید کرد: امسال اولین سالی است که ما با چنین شرایط سختی رو به رو می‌شویم، سال گذشته زمانی که انفجار در لوله انتقال گاز اتفاق افتاد، فولاد مبارکه دچار مشکل شد اما توانستیم با تعامل شرایطی را ایجاد کنیم که بتوانیم متریال را خارج و بعد خط را تعطیل کنیم و آسیبی به تجهیزات نرسید و بعد از آن به مدت یک هفته فولاد مبارکه را متوقف کردند و آن زمان قبح تعطیلی صنعت بزرگی مانند فولاد مبارکه ریخته شد و هیچکس در این زمینه بازخواست نشد.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از صنعت کشور به واسطه فولاد مبارکه فعال است، ابراز کرد: تعطیلی تولید در این شرکت آن هم در زمانی که هنوز وارد فصل زمستان نشده‌ایم برای صنعت کشور و کلاً برای فضای کاری کشور با توجه به اینکه امسال نیز سال جهش تولید نامگذاری شده اصلاً خوب نیست. متاسفانه تولید اولویت چندم ما شده است.

همه مدول‌های فولاد مبارکه متوقف شده است

معاون بهره برداری فولاد مبارکه با اشاره به اینکه در حال حاضر همه مدول‌های فولاد مبارکه متوقف شده است، ابراز کرد: توقف تولید فولاد مبارکه به معنای توقف هزاران کارخانه مصرف کننده محصولات این شرکت است.

در عرضه به بورس دچار مشکل خواهیم شد

وی با اشاره به اینکه در این شرایط ما در عرضه به بورس دچار مشکل خواهیم شد و نمی‌توانیم در عرضه‌های آینده به تعهدات خود عمل کنیم، افزود: در نتیجه این شرایط بازار ملتهب می‌شود و به توزم دامن زده می‌شود که همه این شرایط به دلیل سوء تدبیر و عدم تعامل با بنگاه بزرگ اقتصادی فولاد مبارکه است.

وی با بیان اینکه بخش آهن اسفنجی و عملیات حرارتی که نیاز خودروسازان به ورق را تامین می‌کند، ۱۰۰ درصد متوقف شده است، نورد گرم نیز با این فشار گاز امکان استارت ندارد و متوقف شده است و در این شرایط امکان عرضه ورق گرم در بورس را نداریم، تصریح کرد: امیدواریم طی ۲ روز آینده مسئولان وزارت نفت و شرکت ملی گاز همکاری و تعامل بیشتری با فولاد مبارکه داشته باشند و با درک بیشتری با این صنعت رفتار کنند تا بازار کمتر دچار التهاب شود.

تنها ۵ کوره قوس الکترونیکی فولاد مبارکه فعال است

معاون بهره برداری فولاد مبارکه افزود: ما در حوزه برق نیز محدود شده‌ایم، مصرف روزانه فولاد مبارکه روزانه یک هزار و ۲۵۰ مگاوات است، در حال حاضر و از ساعت ۹ صبح تا ۱۰ شب امکان برداشت ۵۰۰ مگاوات را داریم و با این میزان برق نیز تنها پاسخگوی حداکثر نیمی از ظرفیت فولادسازی شرکت است و از این رو با ۵۰ درصد ظرفیت تولید در بخش‌هایی که مصرف برق دارند، فعالیت داریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه