logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تأکید رئیس‌جمهور بر لزوم ساختار متمرکز در زمینه هوش مصنوعی

تأکید رئیس‌جمهور بر لزوم ساختار متمرکز در زمینه هوش مصنوعی
مسعود پزشکیان در جلسه هیئت دولت گفت: لازم است یک ساختار متمرکز در زمینه هوش مصنوعی وجود داشته باشد و چنین نباشد که هر سازمان و اداره‌ای به صورت جداگانه و منفک از سایر بخش‌ها در این زمینه فعال شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جلسه امروز یکشنبه هیئت دولت با اشاره به گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره برنامه‌های این وزارتخانه در زمینه هوش مصنوعی، بر لزوم توجه ساختارمند به این موضوع تأکید کرد و اظهار داشت: در زمینه هوش مصنوعی لازم است به تجربه‌های بین‌المللی توجه کرده و با بررسی دستاوردهای موفقی که در این زمینه وجود دارد، تجربیات مفید برای کشورمان را مورد استفاده قرار دهیم.  

رئیس جمهور همچنین اتخاذ رویکرد ساختارمند و منسجم به هوش مصنوعی را ضروری توصیف و تصریح کرد: لازم است یک ساختار متمرکز در زمینه هوش مصنوعی وجود داشته باشد و چنین نباشد که هر سازمان و اداره‌ای به صورت جداگانه و منفک از سایر بخش‌ها در این زمینه فعال شود. باید به صورت متمرکز و برگرفته از تجربه‌های مفید بین‌المللی فعالیت کنیم و در مرحله بعد با برنامه و مدیریت صحیح و بهره‌گیری مناسب از منابع اقدام کنیم.

پزشکیان از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست، اقدامات و رویکردها به هوش مصنوعی را مدیریت کند و خاطرنشان کرد: این شیوه که هر اداره‌ای برای خود برنامه و هدفی در زمینه استفاده از هوش مصنوعی داشته باشد، رویه قابل قبولی نیست، لازم است وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مدیریت کند تا در زمینه هوش مصنوعی ساختار و برنامه‌ای هماهنگ و هم‌افزا در کشور اجرا شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از جلسه هیئت دولت، با اشاره به بازدید اخیرش از نمایشگاه علمی گفت: در این نمایشگاه با گروه‌هایی روبرو شدم که نسبت به بازار هدف و رقبای خود اطلاع چندانی نداشتند و نمی‌دانستند محصولاتی را که تولید می‌کنند، چه کسانی باید بخرند. این رویکرد ممکن است باعث از دست رفتن سرمایه‌هایشان شود، چون بازدهی در غیاب اطلاع کافی و به‌روز از بازار پایین خواهد آمد. انتظار این است که این حوزه هم مدیریت شده و اجازه ندهیم که فعالان بازار فناوری و دانش به این شکل فعالیت کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه