logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان عنوان کرد:

بهره‌وری از آب چالش کشاورزی جنوب کرمان

بهره‌وری از آب چالش کشاورزی جنوب کرمان
رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: اعتبارات بخش بهره‌وری از آب در تجهیز مزارع و گلخانه‌های جنوب کافی نیست و باید به این بخش نگاه ویژه‌ای کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد احمدپور در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» به آخرین وضعیت کشت محصولات جالیزی و زراعی در نیمه دوم سال جاری اشاره کرد و گفت: آنچه امروز چالش منطقه جنوب محسوب می‌شود و اولویت‌های اصلی به‌حساب می‌آید، موضوع آب است.

وی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین محدودیت‌هایی که در منطقه جنوب کرمان وجود دارد و در راستای الگوی کشت باید به آن بها داد و پرداخت، موضوع بهره‌وری آب است و در تخصیص اعتباراتی که لازم‌ست برای تجهیز اراضی به سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار ضرورت دارد، می‌بایست عدد بیش‌تری تزریق شود.

رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان تزریق اعتبارات را از مهم‌ترین موضوعات مورد برنامه‌ریزی در دولت عنوان کرد و گفت: تخصیص اعتبار می‌بایست از اولویت‌های دولت در این منطقه باشد زیرا اثر کشاورزی جنوب کرمان بر کشور ویژه است.

احمدپور تسهیلات کم‌بهره را دیگر موضوع مورد نیاز توسعه کشاورزی جنوب کرمان عنوان کرد و ادامه داد: لازم است که برای کشاورزان تسهیلات تبصره ۱۸ و یا کمک‌های فنی_اعتباری، با توجه به اینکه وجود گلخانه‌ها در منطقه جنوب یک اولویت هست، در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه توسعه یک هزار و ۷۰۰ هکتار به سطح گلخانه‌های زیرکشت در این منطقه در چشم‌انداز برنامه هفتم توسعه برنامه‌ریزی شده است، بنابراین اعتبارات فعلی کافی نیست و ما در محدودیت مالی قرار داریم.

رئیس جهاد کشاورزی جنوب به وضعیت دامی این منطقه نیز اشاره کرد و گفت: ما فعال‌سازی واحدهای دامی غیرفعال یا نیمه‌فعال را جزو اولویت‌های اصلی این منطقه قرار داده‌ایم و لازم است اعتبارات این حوزه نیز افزایش یابد تا به بحث خودکفایی گوشت قرمز که مدنظر کشور قرار دارد، وارد شویم.

احمدپور عنوان کرد: با توجه به تغییر اقلیمی که در این منطقه صورت گرفته است، چالش‌هایی ایجاد شده و این ضرورت دارد که ما نگاه و روش خودمان را عوض کنیم گرچه از لحاظ فنی این اتفاقات رخ داده است، ولی نیاز به تزریق کمک‌های اعتباری برای سرعت بخشیدن به آن‌ها وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: منطقه جنوب کرمان یک فرصت در کشاورزی کشور است زیرا این خطه اثربخشی بسیار خوبی دارد و تلفیقی از دانش و تجربه را با خود همراه کرده است حتی مباحث تحقیقاتی ما در عرصه‌های ترویجی و آموزشی به خصوص در توسعه کشت محصول استراتژیک گندم بسیار توسعه یافته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه