logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تشدید فعالیت سامانه بارشی در چند استان و صدور هشدار نارنجی

تشدید فعالیت سامانه بارشی در چند استان و صدور هشدار نارنجی
سازمان هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی در چند استان از فردا جمعه تا روز شنبه هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ از تشدید فعالیت سامانه بارشی از روز جمعه تا شنبه (۷ تا ۸ دی ماه) خبر داد.

 

براساس این هشدار، بارش برف، رگبار باران، وزش باد شدید، پدیده مه و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود. 

 

استانهای آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام، شمال و غرب لرستان، روز جمعه (۷ دی) و همچنین لرستان، چهارمحال بختیاری، شمال و شرق خوزستان، همدان، شرق استان‌های ایلام و کرمانشاه، تهران و ارتفاعات در قزوین و البرز؛ روز جمعه (۸ دی) تحت تاثیر قرار می‌گیرند.

 

بر اساس این مخاطره، اختلال در ناوگان حمل و نقل عمومی و ناوگان زمینی، هوایی و ریلی کشور، لغزندگی جاده‌ها بویژه انسداد گردنه‌های برف گیر و راههای روستایی مناطق سردسیر به سبب بارش برف، احتمال قطع برق، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و اختلال در انتقالِ نهاده‌هایِ انرژی پیش‌بینی می‌شود.

 

سازمان هواشناسی به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی، پرهیز از سفرهای غیر ضروری، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی،، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در محورهای مواصلاتی، آمادگی شهرداری‌ها برای برف روبی معابر شهری، عدم تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها، کنترل دما و رطوبت گلخانه‌ها و سالن‌های پرورشی را توصیه می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه