logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

دومین جلسه شورای عالی ورزش مناطق آزاد تشکیل شد؛ از تصویب المپیاد ورزشی تا نگاه ویژه به هیات‌های ورزشی مناطق آزاد

دومین جلسه شورای عالی ورزش مناطق آزاد تشکیل شد؛ از تصویب المپیاد ورزشی  تا نگاه ویژه به هیات‌های ورزشی مناطق آزاد
پس از تشکیل کارگروه‌های تخصصی دومین جلسه شورای عالی ورزش مناطق آزاد با حضور معاونین فرهنگی اجتماعی مناطق آزاد کل کشور و اعضای شورا برگزار شد و برگزاری اولین المپیاد ورزشی مناطق آزاد، هویت بخشی به هیات‌های ورزشی مناطق آزاد، آمایش سرزمینی و تقویم رویداد های بین المللی برای سال آتی در این جلسه مصوب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دومین جلسه شورای عالی ورزش با حضور مهدی مزینانی معاونت فرهنگی اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد و اعضای شورای عالی ورزش در محل ساختمان مرکزی مناطق آزاد کشور برگزار شد. 
آرش میراسماعیلی دبیر شورای عالی ورزش مناطق آزاد کشور در ابتدای این جلسه به تشریح دستور جلسه پرداخت و در ادامه هر یک از مسئولین ورزش مناطق آزاد گزارشی از امکانات و شرایط ورزشی منطقه خود ارائه دادند.
در ادامه این جلسه مباحث مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مصوب شد تا در سال آینده المپیاد ورزشی مناطق آزاد برگزار گردد. 
در ادامه با توجه به فرایند هویت بخشی هیات‌های ورزشی مناطق آزاد مقرر شد تا در جلسه‌ای با حضور وزیر محترم ورزش به این موضوع پرداخته شود.
مبحث طرح آمایش سرزمینی مناطق آزاد یکی از مسائلی بود که در این جلسه به طور جد به آن پرداخته شد و با نگاه کارشناسانه به نیازسنجی بومی محلی نسبت به رشته‌های مختلف عملکرد هر منطقه آزاد در حوزه ورزش قهرمانی مشخص شود. 
در نهایت با اعلام آرش میراسماعیلی دبیر شورای عالی ورزش مناطق آزاد مقرر شد تا تقویم ورزشی مربوط به میزبانی مناطق آزاد برای سال آینده مصوب شود. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه