اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جبهه پایداری انقلاب اسلامی:

کشور از گردنه آزمایشی سخت سربلند عبور کرد

کشور از گردنه آزمایشی سخت سربلند عبور کرد
جبهه پایداری انقلاب اسلامی در سالروز نهم دی‌ماه در بیانیه ای تاکید کرد که کشور از گردنه آزمایشی سخت سربلند عبور کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبهه پایداری انقلاب اسلامی در سالروز نهم دی‌ماه در بیانیه ای تاکید کرد که کشور از گردنه آزمایشی سخت سربلند عبور کرد.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

مسئله‌ی نهم دی، پاسداشت آزمون‌های بزرگ یک ملّت، یک مسئله‌ی اساسی است. آزمون‌هایی سر راهِ کشورها و ملّت‌ها قرار می‌گیرد که در آن آزمون‌ها گاهی خوب می‌درخشند؛ مخصوص ملّت ما هم نیست، منتها برای ملّتِ ما در دوران انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب تا امروز از این آزمون‌ها زیاد بوده است و از این درخشش‌ها هم زیاد بوده است و ملّت درخشیده که یکی‌اش روز نهم دی سال ۸۸ بود. یعنی حضور ملّت در عرصه‌ی فضای عمومی و در کف خیابان‌ها توانست یک توطئه‌ی ریشه‌دار و مهم را از بین ببرد. (رهبر معظم انقلاب، ۹۸/۱۰/۱۱)

نهم دی‌ماه یادآور پایان رویارویی دو جریان حق و باطل در پس فتنه انتخابات سال ۱۳۸۸، با پیروزی جناح حق است. در یک طرف این معرکه ملت همیشه سرفراز ایران اسلامی قرار داشتند و در طرف دیگر اجتماع تمام جریان‌های باطل، پیوندی نامقدس از سلطنت طلب برانداز، مفسدین اقتصادی، سیاستمداران غربگرای بی‌ریشه تا ساکتین محافظه کار شکل گرفته بود.
اگر بخواهیم به قیام ۹ دی‌ماه ملت مسلمان ایران بپردازیم ناگزیریم که هر چند مختصر روزهای تلخ فتنه ۸۸ را به یاد بیاوریم. آن هنگام که ملت ایران شادمان از مشارکت تاریخی خود در انتخابات ریاست جمهوری بود، متأسفانه عده‌ای به دنبال کودتا بودند. کودتا علیه رأی ملت، می‌خواستند اراده تاریک خود را بر مردمی که با خون شهدای خود استقلال را چشیده بودند با دروغ تقلب تحمیل نمایند. به نظامی که خود از درون آن رشد نموده بودند خیانت کردند و جمهوری اسلامی را به خیانت علیه ملت متهم نمودند. و صد البته خود بر دروغ خویش واقف بودند.
دروغ تقلب، اسم رمزی شد برای آغاز جنگ احزابی علیه کشور، ناآرامی‌ها، اغتشاش‌ها، رسانه‌های مملو از پول‌های فاسد و البته به میدان آوردن افرادی که فریب خوردند و می‌خواستند برادر در برابر برادر و خانواده در برابر خانواده قرار گیرد. می‌خواستند خودمان از درون، کشور خویش را ویران نماییم. بر همین اساس فتنه‌ای از اقلیت اشرافی با حمایت اجنبی را در برابر ملتی برآمده از اراده مستضعفین طراحی و اجرا کردند. در این میان چه بسیار خواصی که مردود شدند، عده‌ای بر ظلم خویش نسبت به انقلاب باقی ماندند و باغی و مطرود شدند. عده‌ای دیگر مسیر عافیت در پیش گرفتند، سکوت پیشه کردند تا مبادا ذره‌ای بر دامنشان گرد دفاع از جمهوریت بنشیند. و البته بزرگ مردانی که پای آرمان‌های انقلاب اسلامی، این ثمره خون دل خمینی کبیر ماندند و از سنگر ولایت و خواست ملت دفاع نمودند.
هم زمان که کام ملت از این فتنه تلخ می‌گشت، دست دشمن خارجی عیان‌تر شد. فتنه جسارت دشمن را زنده کرد و نتیجه آن شد که آمریکایی که در پی امتیازدهی و فراموش کردن براندازی بود، روی به آغاز تحریم همه جانبه آورد. دوستان انقلاب نیز در سراسر جهان نگران، نظاره گر آینده جمهوری اسلامی بودند.
اما چو ما را نوح است کشتی‌بان چه باک از طوفان. ملت ایران با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، خامنه‌ای حکیم در روز مقدس ۹ دی‌ماه پس از چندین ماه صبر، به میدان آمد و با حضور میلیونی خود بساط آن فتنه خطرناک را جمع نمود. ملت خود از حق رأی آزادی که برکت خون شهدا در این کشور ساری و جاری است، دفاع نمود. و به حمد الهی کشور از گردنه آزمایشی سخت سربلند عبور کرد.
سالروز ۹ دی‌ماه برای ملت ایران یادآور عبرت‌هایی بزرگ است و چه دقیق امیر مؤمنان فرمود: «وَ فِی دُونِ مَا اسْتَقْبَلْتُمْ مِنْ عَتْبٍ وَ مَا اسْتَدْبَرْتُمْ مِنْ خَطْبٍ مُعْتَبَرٌ» عبرت‌هایی از جنس بصیرت، تا دولت و ملت ما بداند دشمنان این کشور لحظه‌ای از شرارت علیه ما بر نخواهند داشت. و تا ایران یک دل و متحد راه‌ مقاومت را در پیش نگیرد و در آن ثابت قدم نباشد، همواره توطئه‌ها و دشمنی‌ها ادامه خواهند یافت.
باید مراقب بود تا دست نفوذی‌ها و آنهایی که زمانی بر علیه این کشور خیانت نمودند در امورات و مقدرات ملت باز نگردد. همه باید هوشیار باشند مردم عزیز ما و مسئولین به ویژه نهادهایی که وظیفه حفاظت از شجره طیبه جمهوری اسلامی را دارند آنچه در فتنه سال ۸۸ و امثالهم پس از آن گذشت خیانتی آشکار بر ملت ایران بوده و اگر نبود بصیرت انقلابی ملت معلوم نبود که جمهوری اسلامی این حرم آزادگان جهان امروز در چه وضعیتی قرار می‌داشت. همه باید مراقب باشند آنچه ملت ایران را در بزنگاه تاریخی خود حفظ نمود روح دینداری و حق طلبی بود مبادا با اقدامات محافظه کارانه و فراموش نمودن سنت‌های الهی، دین مردم را تضعیف نموده و نسبت به احکام الهی بی‌تفاوت گردیم. امروز که به لطف خدا و ایثار مجاهدان تیر دشمنان انقلاب به سنگ خورده است لازم است به شکر عملی نعمت استقلال و آزادی بپردازیم. امروز شکر عملی دولت ما و همه دلبستگان به انقلاب ادامه مسیر مقاومت و تلاش برای خدمت به ملت است.

باید به وعده الهی ایمان داشت و باور داشت که: «وَ لَمْ یَجْبُرْ عَظْمَ أَحَدٍ مِنَ الْأُمَمِ إِلَّا بَعْدَ أَزْلٍ وَ بَلَاءٍ» خداوند مسیر رشد و اعتلای ملت‌های آزاده را از راه مقاومت مقدر نموده است.
جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت نهم دی‌ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت فقیه که درس‌ها و عبرت‌های آن باید همواره گوشزد و به نسل‌های بعدی منتقل گردد، برای مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای و تمامی مجاهدان راه حق از فلسطین قهرمان تا یمن استوار طلب توفیق و نصرت از درگاه خداوند منان می‌نماییم.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته
جبهه پایداری انقلاب اسلامی
نهم دی‌ماه سال ۱۴۰۳

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه