اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کدام استان‌ها برای حج ظرفیت خالی دارند؟

کدام استان‌ها برای حج ظرفیت خالی دارند؟
سازمان حج و زیارت که به تازگی اولویت‌های جدیدی را برای پیش ثبت‌نام حج ۱۴۰۴ فراخوانده است، ‌ از تکمیل حدود ۸۵ درصد این ظرفیت خبر داد و استان‌هایی را که همچنان برای ثبت‌نام حج ظرفیت دارند، اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان حج و زیارت از صبح روز شنبه ۸ دی ماه دارندگان اسناد حج تمتع تا ۱۵ بهمن‌ماه ۱۳۸۶ را برای پیش ثبت‌نام حج ۱۴۰۴ فراخوانده و اکنون با اعلام اینکه ۸۵ درصد این ظرفیت تکمیل شده است، استان‌هایی را که هنوز ظرفیت خالی برای ثبت‌نام دارند، اعلام کرد.

بر این اساس، دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تا نیمه بهمن ۸۶ از استان‌های ایلام، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، هرمزگان، تهران، مرکزی، همدان، یزد، خوزستان، چهارمحال وبختیاری، کرمان، کهگیلویه وبویراحمد، قم، بوشهر، فارس، لرستان، مازندران، کردستان، زنجان، سمنان، کرمانشاه، قزوین، گیلان، اردبیل، اصفهان، کاشان و البرز می‌توانند در سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت نام‌نویسی کنند.

برای پیش ثبت‌نام حج با توجه به ظرفیت باقیمانده به نشانی اینترنتی my.haj.ir می‌توان مراجعه کرد و پس از بروز رسانی اطلاعات و تایید خوداظهاری استطاعت جسمی، مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان علی‌الحساب باید پرداخت شود.

سازمان حج و زیارت اعلام کرده است، نام‌نویسی در کاروان‌ها پس از پایان مرحله پیش ثبت‌نام و نهایتا تا ۱۰ روز آینده انجام می‌شود.

اعزام‌های حج تمتع ۱۴۰۴ از نیمه اردیبهشت ماه سال آینده آغاز و ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر از ایران برای انجام مناسک حج به عربستان اعزام می‌شوند.

سازمان حج و زیارت هنوز هزینه قطعی و کامل سفر حج ۱۴۰۴ را اعلام نکرده است. علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت پیش‌تر درباره قیمت قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ گفته بود: قراردادهای اسکان،

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه