logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با اعلام مهدوی؛

رقابت شاگردان پروین و مایلی‌کهن با شاگردان ابراهیمی و روشن در آزادی

رقابت شاگردان پروین و مایلی‌کهن با شاگردان ابراهیمی و روشن در آزادی
نماینده موسسه تیم ملی فوتبال ۹۸ به ارائه توضیحاتی درباره بازی نمادین فردا پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ دیدار نمادین بین منتخب ۹۸ و پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس برای بازگشایی ورزشگاه آزادی فردا (دوشنبه) ساعت ۱۶:۳۰ برگزار خواهد شد. محمدرضا مهدوی، مسئول برگزاری این دیدار در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار داشت: هفته گذشته وزیر ورزش اعلام کرد یک بازی برای افتتاحیه ورزشگاه آزادی برگزار شود. ما موسسه ملی‌پوشان ۹۸ داریم و بازی‌های خیریه انجام می‌دهیم و اتفاقات خوبی را رقم می‌زنیم. در این چند ساله اتفاقات خوبی را از نظر مالی و روحی و روانی انجام دهیم. پس از اعلام وزیر ورزش بازیکنان را جمع‌آوری کردیم و بازیکنان ملی را دعوت کردیم. من جز تیم منتخب ۹۸ هستم. بازیکنان ۹۸ این اتفاق را برای این بازی نمادین رقم زده است و در این تیم بازیکنان استقلال و پرسپولیس هم هستند.

وی در مورد انتقادات درباره این که پیشکسوتان چنین بازی‌هایی را جدی نمی‌گیرند، تاکید داشت: در طول هفته شرایط بدنی بازیکنان را ببینید متوجه می‌شوید که تمرینات زیادی دارند. فاصله گرفتن از تمرینات ناخودآگاه روی روند بازی‌ها تاثیر می‌گذارد. ما از فوتبال فاصله گرفتیم.

این پیشکسوت فوتبال درباره غیبت علی دایی در این دیدار بیان داشت: حضور علی دایی را با فال نیک می‌گیرم. او سه بازی با ما بود و شرایط فیزیکی خوبی ندارد. حضور بزرگان مثل علی دایی باعث افتخار کشور است.

بازیکن سابق تیم ملی همچنین درباره غیبت برومند عنوان داشت: پرویز برومند هم در بازی فردا غایب است و موسسه ۹۸ لیست اسامی بازیکنان را به مسئولان ارائه می‌دهند و پس از تاییدیه آن‌ها اسامی بازیکنان حاضر مشخص می‌شوند.

مهدوی با بیان این که بازی در دو نیمه ۳۵ دقیقه‌ای برگزار می‌شود، درباره کادر فنی دو تیم و کادر داوران گفت: علی پروین، مایلی کهن، فریاد شیران و مالکی هدایت تیم منتخب ۹۸ و حسن روشن، ولی صالح‌نیا و ناصر ابراهیمی هدایت تیم ستارگان سرخابی را برعهده دارند. داوران بازی فردا مسعود مرادی، نجاتی، جعفری و نوید مظفری هستند. همچنین خانم‌ ذکایی و لشنی داوران VAR خواهند بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه