logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اسلامی: ایران با ایستادگی خود مانع پیشبرد اهداف دشمن شده‌ است

اسلامی: ایران با ایستادگی خود مانع پیشبرد اهداف دشمن شده‌ است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تحریم‌های اعمال شده از سوی دشمنان برای تسلیم جمهوری اسلامی ایران بوده تا بتوانند حکمرانی خود را توسعه دهند اما به لطف خداوند متعال و با هدایت‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نتوانسته‌اند در این مسیر موفق باشند و ما با ایستادگی مانع پیشبرد اهداف آن‌ها شده‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیین اختتامیه نوزدهمین اجلاس سراسری نماز صنعت هسته‌ای با حضور «محمد اسلامی» معاون رییس‌جمهور، حجت الاسلام والمسلمین «محسن قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز کشور و جمعی از معاونان سازمان انرژی اتمی ایران و مدیران ارشد صنعت هسته‌ای در مشهد مقدس برگزار شد. 

اسلامی در آیین اختتامیه نوزدهمین اجلاس سراسری نماز صنعت هسته‌ای، ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول ماه رجب و میلاد با سعادت امام محمد باقر (ع) گفت: اعتقاد داریم که پیشرفت صنعت هسته‌ای با رشد و نمو خانواده‌ها با سرعت بیشتری اتفاق می‌افتد. باید ابعاد فرهنگی و اقتصادی خانواده‌ها پیشرفت کنند و تحت این شرایط جریان شکوفایی ملی اتفاق می‌افتد.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: برای پیشتازی کشور در عرصه‌های گوناگون باید به خودباوری و ایمان به خداوند تکیه کنیم و در این مسیر از دوگانگی بپرهیزیم. همواره باید حرف، عمل، ایمان و عقیده‌ ما یکی باشد و در این مسیر برای تبیین مسایل فرهنگی و به‌ویژه اقامه نماز تلاش ویژه‌ای کنیم. 

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: اقدامات انجام داده در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز را به صورت اعتقادی و پایه‌ای را دنبال کرده‌ایم. دشمنان به دنبال ضعف و تزریق ناامیدی در کشور هستند و در این مسیر با تاسی از قرآن و رویکرد اهل بیت(ع) همواره نسبت به توسعه فرهنگ نمازخوانی و در پیرو آن گسترش علوم و فناوری های نوین در کشور تلاش داشته باشیم. علم به افراد آگاهی می‌دهد و ایمان جهت و مسیر را مشخص می‌کند ما باید در دو موضوع قوی‌تر عمل کنیم زیرا اکنون در شرایط تهدید از سوی دشمنان به‌سر می‌بریم. 

وی گفت: تحریم‌های اعمال شده از سوی دشمنان برای تسلیم جمهوری اسلامی ایران بوده تا بتوانند حکمرانی خود را توسعه دهند اما به لطف خداوند متعال و با هدایت‌های مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نتوانسته‌اند در این مسیر موفق باشند و ما با ایستادگی مانع پیشبرد اهداف آن‌ها شده‌ایم و خوشبختانه در سال‌های اخیر رشد فعالیت‌ها در عرصه فناوری هسته‌ای تصاعدی بوده است .

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه