logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

سردار معروفی:

شهید سلیمانی منافع مردم را به گروه‌های سیاسی گره نمی‌زد

شهید سلیمانی منافع مردم را به گروه‌های سیاسی گره نمی‌زد
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفان گفت: شهید سلیمانی سیاسی باز و سیاسی کار نبود و منافع ملت را به گروه‌های مختلف گره نمی زد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین معروفی شامگاه جمعه در یادواره شهدای شهرستان جیرفت و بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: مگر می شود حاج قاسم سیاست نداند اما ۲۱ سال سیاست نظام، حضرت آقا و ملت بزرگ ایران را اجرا کند.

وی تصریح کرد: دشمن انشقاق بین امام و امت و انشقاق قومی و مذهبی را در دستور کار قرار گذاشته اما ما دنبال این هستیم چه کسی چپ و راست یا اصولگرا و اصلاح طلب است، این شایسته سالاری نیست بلکه تفکر حاج قاسم شایسته سالاری است.

سردار معروفی با اشاره به شرارت های آمریکا گفت: هرکجا ایران باشد امنیت حاکم است و هرکجا آمریکا باشد شر مطلق است.

این مسئول افزود: دشمنان ایران اسلامی حماقت کردند زیرا گمان داشتند با ترور شهید سلیمانی چراغ مقاومت خاموش می شود.

وی تاکید کرد: شهید سلیمانی برای ملت ایران و انقلاب اسلامی فرصت و برای تمام مردم ایران از گروه‌های مختلف با هر مذهب و قومیتی عزیز است.

معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفان اضافه کرد: دشمن امروز می خواهد بر قلب‌های ما حاکم شود و شجاعت ملت ما را بگیرد چون ملتی که شجاعت نداشته باشد بازوانش قدرت عمل نخواهد داشت.

سردار معروفی تاکید کرد: وحدت حول مکتب حاج قاسم و تحت امر ولایت از آب برای ما واجب‌تر است.

سردار معروفی تصریح کرد: اگر فرمان امام را که ۱۸ سال حول اقتصاد مقاومتی بود انجام داده بودیم امروز مشکل اقتصادی نداشتیم و سفره‌های مردم کوچکتر نمی شد.

معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفان گفت: این فتوا، حکم و فرمان است و نباید تنها بر سر در ادارات بنویسیم؛ باید فردا جواب دهیم، عملگرایی و مکتب حاج قاسم همین است که به فرمان رهبری عمل کنیم.

وی با یادآوری اینکه اهداف دشمن تا الان فرق نکرده و روش ها تغییر کرده است بیان کرد: مهار ایران که از آن یاد می کنند، از بین بردن قدرت موشکی و فناوری هسته‌ای صلح آمیز، قدرت منطقه‌ای و قطع ارتباط ایران با جهان اسلام همان هدف‌هایی است که دنبال می کند.

معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفان تاکید کرد: حاج قاسم ۲۱ سال راهبرد دشمن ، آمریکا و نظام سلطه در کشورهای اسلامی را از بین برد.

وی افزود: ما ملت بزرگ ایران تا زنده هستیم اجازه نمی دهیم به خیمه گاه اهل بیت(ع) و پیامبر آسیب برسد.

سردار معروفی گفت: مکتب شهید سلیمانی مکتب عاشورا است و او یک شخصیت عملگرای این مکتب است؛ شهید سلیمانی در جهان اسلام برای ظهور بسترسازی کرد.

وی با بیان اینکه عاقبت به خیری مهم است ادامه داد: بسیاری از اول انقلاب بودند اما برگشتند و سعی کردند دیگران را هم از انقلاب دور کنند.
سردار معروفی افزود: شهادت اوج عاقب به خیری است و حاج قاسم شخصیت عملگرای اهل بیت و عاشورا شد.

سردار معروفی با اشاره به اینکه حاج قاسم با گناه بیگانه بود اضافه کرد: شهید سلیمانی از مال و دنیا گذشت و این برایش همچون تکلیف بود چون نمی شود با توسل به دنیا جهاد کرد.

وی یادآور شد: از آبرو گذشتن، خود را ندیدن و نگاه به جایگاه و رتبه و منزلت اجتماعی نداشتن از دیگر خصوصیات حاج قاسم بود.

معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفان گفت: می خواستند حاج قاسم را از سوریه برگردانند و گفتند زمین سوخته است اما او خواسته امامش را انجام داد و موجب ایجاد امنیت ۱۰۰ درصدی برای مردم ایران شد.

وی با بیان اینکه حاج قاسم صادق بود، افزود: اگر باید از دین خداوند و مردم دفاع کنی بگو و از جایگاه، درجه و پستت نترس.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه