اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سردار شکارچی:

زنان باتقوا کانون تربیت و پرورش مجاهدان فی سبیل الله هستند

زنان باتقوا کانون تربیت و پرورش مجاهدان فی سبیل الله هستند
معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مجاهدان فی‌سبیل‌الله، در دامان پاک و دستان پرمهر زنان و بانوان باتقوا، تربیت و پرورش می‌یابند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار ابوالفضل شکارچی، معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح در جشنواره سراسری یاوران معروف که در ستاد نزاجا برگزار شد، گفت: همواره میان جبهه حق و کفر، نبردی تمام عیار در حوزه‌های مختلف اعتقادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، شناختی و… برقرار است، اما در دوران کنونی، این درگیری به اوج خود رسیده و تشدید شده است.

وی ادامه داد: اگرچه نبرد در جنگ سخت، پر سر و صداتر از جنگ نرم است، اما اثرگذاری جنگ نرم بر اذهان، به سبب پیچیدگی و چندلایگی این نبرد، پایدارتر و پیچیده‌تر است. به همین سبب در جنگ شناختی، دشمن از دریچه اثرگذاری بر احساسات وارد شده و ادراکات عمومی را مورد تعرض قرار می‌دهد تا با غلبه بر فرآیند شناختی افراد، ذهن مردم را تصرف کند و دراین صورت است که باورها تغییر می‌کند، اراده‌ها سلب می‌شود و رفتارها به نفع نظام سلطه و شیاطین رقم می‌خورد بدین ترتیب، فردی که در معرض جنگ نرم قرار می‌گیرد، ناخودآگاه تغییر رفتار می‌دهد و از مدار الهی و توحیدی خارج می‌شود.

سردار شکارچی، با بیان تفاوت میان جنگ نرم و سخت، تصریح کرد: رزمندگان جبهه حق در جنگ سخت و در تقابل با دشمنان، به مقام «شهادت» نائل می‌شوند و با خون خود، خیزش‌های مهم و مؤثری را پایه‌گذاری می‌کنند؛ در حالی که در جنگ نرم و شناختی، مفهومی به نام شهید وجود ندارد و افراد نه به عنوان شهید، بلکه به عنوان «تلفات»، به دشمن و جبهه کفر می‌پیوندند وبا جبهه حق می‌جنگند.

معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر بصیرت‌محوری اظهار کرد: زیربنای جبهه حق و کسب پیروزی در نبرد با جبهه کفر، توأم بودن شناخت، با ایمان و بصیرت است؛ چرا که اگر کسی بی‌بصیرت باشد با خارج شدن از مسیرحق، خواسته یا ناخواسته در مسیر کفر قرار می‌گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: دشمن با هدف قراردادن زنان پاک‌دامن جامعه، به عنوان کانون تربیت و پرورش مجاهدان فی‌سبیل‌الله، بدنبال ضربه زدن به نظام اسلامی است؛ به نحوی که تمامی سیاست‌مداران و برنامه‌ریزان دولت‌های استکباری و سلطه‌گر، در تحقق این هدف شیطانی خود یعنی خارج کردن زنان عفیف و پاکدامن از صراط مستقیم و تقوا، متحد، منسجم و هم نظرهستند؛ چرا که زن در جامعه اسلامی و توحیدی، مولد ارزش‌های دینی، کرامت، ایثارگری، مجاهدت و روحیه شهادت‌طلبی است.

سردار شکارچی با تأکید بر نقش زنان در کسب موفقیت و افتخارات جوامع اسلامی، اظهار کرد: بانوان جامعه توحیدی همواره از زمان صدر اسلام و در تمامی عرصه‌ها، نقشی بسیار اساسی و ارزنده‌ای ایفا کرده‌اند؛ به همین سبب، زنان در دوران کنونی به عنوان محور قدرت نرم انقلاب اسلامی، به صورتی یکپارچه و همه‌جانبه مورد هجمه ناجوانمردانه، غیرانسانی و غیراخلاقی دشمنان قرار گرفته‌اند و به همین سبب، همگان از جمله بانوان، باید علاوه بر حرکت در مسیر خودشناسی، به وظایف و تکالیف الهی و اجتماعی خود عمل کنند.

وی در پایان با اشاره به سنت الهی و تغییرناپذیری و عدم دگرگونی ظاهری و باطنی حق و حقیقت، خاطر نشان کرد: برابر نص صریح قرآن کریم، قطعاً جبهه حق، پیروز و جبهه کفر، نابودشدنی است؛ اما آن‌چه باید در این میان به آن توجه کرد این است که همواره باید در مسیر حق، حرکت کرده و ناخودآگاه بر اساس هجمه شناختی دشمن، در جبهه کفر و تقابل با حق قرار نگرفت، چرا که انسان‌ها در برابر هجوم نرم و نبرد شناختی دشمن، دچار تبدیل (تغییر) و تحویل (دگرگونی) می‌شوند.

گفتنی است در پایان این جشنواره از کتاب "آسیب‌شناسی هجمه‌های فرهنگی دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران" رونمایی شد و فرماندهان و مسؤلان مربوطه از غرفه‌ها و نمایشگاه عفاف و حجاب بازدید کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه