logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

قسد حملات نیروهای مورد حمایت ترکیه به حومه حلب را ناکام گذاشت

قسد حملات نیروهای مورد حمایت ترکیه به حومه حلب را ناکام گذاشت
شبه نظامیان کُرد «نیروهای سوریه دموکراتیک» (قسد) حملات نیروهای مورد حمایت ترکیه به حومه شرقی حلب در شمال سوریه را ناکام گذاشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبرنگار المیادین در سوریه امروز (یکشنبه) گزارش داد که نیروهای قسد حملات نیروهای موسوم به «ارتش ملی» تحت حمایت ترکیه به دو جبهه سد تشرین و مسکنه در حومه شرقی حلب واقع در شمال سوریه را ناکام گذاشتند.

پیش از آن، سد تشرین در معرض بمباران از سوی نیروهای ترکیه‌ای و گروه‌های مورد حمایت آن قرار گرفت.

خبرنگار المیادین گزارش داد که ارتش ملی که مورد حمایت ترکیه است، تلاش کرد به پیشروی‌هایی در دو جبهه سد تشرین و در مسکنه دست یابد که این جبهه‌ها صحنه درگیری‌های شدید و بمباران هوایی از سوی ترکیه بودند.

نیروهای قسد نیروگاه‌های پمپاژ آب به شهر حلب را بمباران کردند. نیروهای قسد همچنین اعلام کردند که حدود ۱۰۰ فرد مسلح از ارتش ملی وابسته به ترکیه در درگیری‌ها کشته شدند اما ارتش ملی اعلام کرده است که ۲۵ تن از نیروهای آن کشته شده‌اند.

بمباران نیروگاه‌های پمپاژ آب توسط قسد پس از آن صورت گرفت که پهپادهای ترکیه‌ای به صورت متوالی اطراف نیروگاه برق در منطقه الجرنیه در غرب استان رقه سوریه و مشخصا در حومه جنوبی سد تشرین را بمباران کردند.

از سوی دیگر، خبرنگار المیادین درخصوص عملیات شورشیان در حمص اعلام کرد که خشونت‌ها و تعدی‌هایی در حق بازداشت شدگان در حمص صورت گرفت.

خبرنگار المیادین عنوان داشت که بیش از ۹۰۰ بازداشت شده در حمص هستند که سرنوشت آنها همچنان نامعلوم است و این در حالی است که تعداد زیادی از این افراد از کسانی هستند که پرونده آنها مورد حل و فصل قرار گرفته بود و کارت‌ها و شماره‌هایی را برای مراجعه به دست آورده بودند.

صبح امروز (یکشنبه) منابع محلی از شهر حمص اعلام کردند که در پی یورش گروهی مسلح به خانه‌ای در محله جب الجندلی و حمله با چاقو به ساکنان آن خانه، دو زن کشته و یک جوان به شدت زخمی شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه