اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

شهادت یک فلسطینی در نابلس/ مقابله مقاومت با اشغالگران در مناطق مختلف کرانه باختری

شهادت یک فلسطینی در نابلس/ مقابله مقاومت با اشغالگران در مناطق مختلف کرانه باختری
در بحبوحه تداوم جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه برای چهارصد و هشتاد و پنجمین روز، اشغالگران صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری یورش برده و اقدام به بازداشت شماری از شهروندان فلسطینی کردند اما در عین حال با مقابله مقاومت روبه‌رو شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع خبری از وقوع درگیری‌های مسلحانه میان نیروهای مقاومت و نیروهای رژیم اشغالگر طی یورششان به شهرک «الیامون» واقع در غرب شهر «جنین» خبر دادند.

گردان‌های القدس - تیپ جنین اعلام کرد: رزمندگان ما در شهرک الیامون با حمله نیروهای دشمن اسرائیلی به شهرک مقابله کرده و خودروهای آن را با رگبارهای سنگین گلوله هدف قرار دادند و تلفات قطعی برجای گذاشتند.

منابع خبری همچنین گزارش دادند نیروهای رژیم صهیونیستی به اردوگاه «بلاطه» در شهر نابلس واقع در کرانه باختری یورش بردند و با نیروهای مقاومت فلسطین وارد درگیری شدند.

نیروهای مقاومت فلسطین صبح امروز (دوشنبه) با یورش نظامیان رژیم اشغالگر به اردوگاه «بلاطه» در شرق «نابلس» واقع در کرانه باختری مقابله کردند.

در همین رابطه، گردان‌های شهداء الاقصی اعلام کردند که نیروهای دشمن صهیونیستی را طی یورششان به اردوگاه «بلاطه» در شرق نابلس در کرانه باختری با گلوله و بمب‌های انفجاری هدف قرار دادند.

خبرگزاری فلسطینی «وفا» نیز گزارش داد که اشغالگران با چندین دستگاه خودروی نظامی و بولدوزر به اردوگاه «بلاطه» یورش برده و اقدام به تیراندازی به سمت فلسطینیان کردند.

بولدوزرهای متعلق به اشغالگران صهیونیست در جریان یورششان به این اردوگاه در شرق نابلس شروع به عملیات تخریب و ویرانی خیابان‌ها و زیرساخت‌ها کردند.

در همین رابطه، نیروهای رژیم اشغالگر طی یورششان به شهر «قلقیلیه» ۶ شهروند فلسطینی را بازداشت کردند.

منابع فلسطینی همچنین از یورش صهیونیست‌ها به شهرک «حَجّة» واقع در شرق شهر قلقیلیه و درگیری‌های خشونت‌بار میان شهروندان فلسطینی و نیروهای دشمن صهیونیستی در شهرک «باقة الحطب» در شرق این شهر خبر دادند.

همزمان، اشغالگران اسرائیلی در جریان یورششان به این شهر اقدام به تیراندازی به سمت خودروهای شهروندان فلسطینی کردند.

در همین رابطه، اشغالگران صهیونیست به منطقه «جبل ابو رمان» واقع در شهر «الخلیل» در کرانه باختری یورش بردند.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که «معتز احمد عبد الوهاب مدنی» جوان (۱۷ ساله) فلسطینی عصر یکشنبه به ضرب گلوله اشغالگران صهیونیست در اردوگاه «عسکر» واقع در شهر «نابلس» در کرانه باختری به شهادت رسید.

نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به منطقه «تلة» واقع در اردوگاه «عسکر» یورش برده و در جریان یورششان به این منطقه گلوله جنگی، بمب‌های نوری و گاز اشک‌آور شلیک کردند که در نتیجه آن یک شهروند فلسطینی به ضرب گلوله جنگی از ناحیه سینه زخمی و توسط کادر هلال احمر فلسطین به بیمارستان «رفیدیا» در شهر نابلس منتقل شد و پس از چندی اعلام شد که این جوان فلسطینی از شدت جراحت به شهادت رسید.

در همین راستا، منابع فلسطینی از یورش اشغالگران اسرائیلی به اطراف بیمارستان «رفیدیا» در شهر نابلس و نیز شهرک «عوریف» در جنوب این شهر خبر دادند.

رسانه‌های خبری همچنین گزارش دادند که صهیونیست‌ها کمپین بازداشتی را در مناطق مختلف کرانه باختری راه‌اندازی کرده و اقدام به بازداشت شماری از فلسطینیان به‌ویژه در شهر قلقیلیه کردند.

از سوی دیگر، در جریان یورش اشغالگران اسرائیلی در عصر یکشنبه به منطقه «خلة العامود» واقع در شهر نابلس ۲ جوان فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها به شدت مجروح شدند.

نیروهای رژیم اشغالگر دیروز (یکشنبه) نیز به سمت شماری از کشاورزان هجوم برده و علاوه‌بر ضرب و شتم آنها، مانع انجام فعالیتشان در اراضی خود در «مسافر یطا» واقع در جنوب شهر «الخلیل» در جنوب کرانه باختری شدند.

عصر یکشنبه نظامیان ارتش اشغالگر به روستای «مردا» واقع در شمال شهر «سلفیت» در کرانه باختری یورش برده و اقدام به شلیک بمب‌های صوتی و نوری کرده و ورودی‌های اصلی این روستا را بستند.

روستای «مردا» بارها در معرض تجاوزات مکرر نیروهای رژیم اشغالگر، بسته شدن ورودی‌های اصلی و فرعی آن، یورش‌های پیاپی، تفتیش و بازرسی منازل شهروندان فلسطینی و یورش به سمت آنها قرار دارد.

طبق گزارش رسانه‌های فلسطینی، نیروهای ارتش رژیم اشغالگر به شهر «السیلة الحارثیه» در غرب شهر «جنین» یورش بردند.

رسانه‌های فلسطینی همچنین گزارش دادند که نیروهای دشمن صهیونیستی به شهرک «صفا» در شهر «رام ‌الله» واقع در مرکز کرانه باختری و نیز شهرک «بیرزیت» در شمال این شهر یورش بردند.

سازمان «مقاومت در برابر دیوار و شهرک‌سازی فلسطین» روز یکشنبه اعلام کرد که ۱۶ هزار و ۶۱۲ تعرض از سوی ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری در سال ۲۰۲۴ ثبت کرده است.

طبق این گزارش، شهرک‌نشینان صهیونیست همچنین عامل وقوع ۳۷۳ آتش‌سوزی در استان‌های نابلس، جنین، طولکرم، رام الله علاوه‌بر ۴۵۱ تعرض که منجر به آسیب و تخریب ۱۴ هزار و ۲۱۲ درخت از جمله ۱۰ هزار و ۴۵۹ درخت زیتون بودند.

پس از شروع عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳،‌ روند تجاوزات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری تشدید یافته است که در نتیجه آن طبق آمار رسمی فلسطین، بیش از ۸۳۶ فلسطینی شهید، ۶ هزار و ۷۰۰ فلسطینی زخمی و بیش از ۱۱ هزار تن دیگر توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌اند.

از زمان آغاز عملیات فلسطینی طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه)، مناطق مختلف کرانه باختری و شهر قدس اشغالی شاهد عملیات‌های ضد صهیونیستی و همچنین تشدید تجاوزات صهیونیست‌ها بوده‌ است.

در این عملیات‌ها چندین صهیونیست زخمی و کشته شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه