اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نماینده مردم تفرش در مجلس عنوان کرد؛

نارضایتی مجلس از مدیریت بازار ارز

نارضایتی مجلس از مدیریت بازار ارز
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مجلس از عملکرد دولت در مدیریت بازار ارز و مقابله با افزایش قیمت دلار ابراز ناراضی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ ولی‌الله بیاتی در خصوص افزایش قیمت دلار گفت: نوسانات قیمت دلار و بی‌ثباتی در بازار ارز، موجب نگرانی تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران شده است، زیرا افزایش قیمت ارز نه تنها باعث اختلال در ثبات اقتصادی کشور شده، بلکه به کاهش اعتماد عمومی و تشدید مشکلات در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی ایران نیز انجامیده است.  

وی بیان کرد: شرایط نوسانی ارز باعث شد مجلس شورای اسلامی در راستای وظایف نظارتی خود، جلسه‌ای غیرعلنی با حضور تعدادی از مسئولان دولت برگزار کند.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در جلسه غیرعلنی مجلس که با حضور رئیس‌جمهور، وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی و نمایندگان کمیسیون‌های اقتصادی و بودجه مجلس برگزار شد، مسائل مختلفی پیرامون مدیریت بازار ارز و راهکارهای کنترل نوسانات آن مطرح شد.

بیاتی افزود: به گفته برخی نمایندگان، مباحث مطرح‌شده از سوی دولت در بحث بی‌ثباتی قیمت ارز برای مجلس قانع‌کننده نبود و مشخص شد که برنامه مشخص و عملی برای کنترل بازار ارز در ایران وجود ندارد.

وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس از عملکرد دولت در مدیریت بازار ارز و مقابله با افزایش قیمت دلار ابراز نارضایتی کرده‌اند، زیرا دولت به جای ارائه راهکارهای عملی، نوسانات ارز را به تحریم‌ها و عوامل خارجی نسبت داده است و این موضوع موجب نارضایتی مجلس از عملکرد دولت شده است.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص کنترل و ثبات بازار ارز اظهار کرد: در جلسه سران قوا که با موضوع مدیریت بازار ارز برگزار شد، بر لزوم اتخاذ تدابیر فوری برای کنترل قیمت دلار تأکید شد، با این حال، که تاکنون نتایج ملموسی از این اقدامات مشاهده نشده است و نمایندگان مجلس از این وضعیت ناراضی هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه