logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آسوشیتدپرس: اسرائیل و حماس به توافق نزدیک هستند اما موانعی وجود دارد

آسوشیتدپرس: اسرائیل و حماس به توافق نزدیک هستند اما موانعی وجود دارد
حماس و رژیم صهیونیستی به حصول توافق آتش‌بس نزدیک شده‌اند، اما حملات صهیونیست‌ها و سنگ‌اندازی‌های سیاستمداران افراطی این رژیم، بار دیگر موانعی را بر سر راه توافق آتش‌بس ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه آمریکایی در مطلبی با اشاره به احتمال حصول توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی، به شرح وضعیت کنونی مذاکرات و مشکلات احتمالی پرداخت.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رژیم صهیونیستی و حماس بار دیگر به حصول توافق برای پایان‌یافتن جنگ غزه و تبادل اسرا نزدیک شده‌اند. بر اساس این گزارش، هر ۲ طرف از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب این کشور تحت‌فشار قرار دارند تا پیش از تحلیف ترامپ در ۲۰ ژانویه، به توافق آتش‌بس دست یابند.

رسانه آمریکایی با اشاره به اینکه در گذشته نیز طرفین به حصول توافق نزدیک شده‌اند، اما همواره عواملی موجب به هم خوردن مذاکرات شده، گزارش داد که در دور جدید مذاکرات نیز مسائل گوناگونی وجود دارد، از جمله نام اسرایی که در مرحله نخست توافق آزاد می‌شوند.

در این گزارش آمده است: «اسرائیل تضمینی می‌خواهد که نشان دهد اسرا زنده هستند، اما حماس می‌گوید پس از ماه‌ها مبارزه شدید، دیگر مطمئن نیست که چه کسی زنده است و چه کسی مرده.»

در مرحله نخست این توافق احتمالی که ۶ تا ۸ هفته به طول می‌انجامد، درگیری‌ها متوقف شده، زندانیان فلسطینی آزاد شده و میزان کمک‌های بشردوستانه ورودی به غزه افزایش خواهد یافت. در مرحله آخر، تمامی اسرای صهیونیست آزاد می‌شوند، جنگ به اتمام می‌رسد و مذاکره درباره بازسازی و کنترل غزه آغاز خواهد شد.

منابع آگاه به آسوشیتدپرس گفتند که در مرحله نخست توافق احتمالی، رژیم صهیونیستی نیروهای خود را از مراکز جمعیتی فلسطینیان خارج می‌کند تا برخی از آوارگان فلسطینی به خانه‌های خود بازگردند. با این حال، هنوز تعداد و اسامی افرادی که اجازه بازگشت دارند مورد توافق طرفین واقع نشده است.

یک مقام صهیونیست مدعی شد که به نتیجه نرسیدن مذاکرات آتش‌بس به دلیل خودداری حماس از ارائه اطلاعات درباره وضعیت اسرای صهیونیست است، اما حماس می‌گوید هیچ‌کس درباره وضعیت تمامی اسرا اطلاع ندارد و تعیین وضعیت آن‌ها تا زمانی که جنگ و درگیری ادامه دارد، ممکن نیست.

از آغاز جنگ غزه، بیش از ۴۵ هزار و ۸۰۰ نفر از فلسطینیان در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند که بیش از نیمی از این تعداد را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با وقفه‌ای موقت در درگیری‌ها موافقت کرده، اما با خروج کامل نظامیان صهیونیست از غزه و پایان جنگ مخالف است. او هنوز هم از «پیروزی کامل» دم می‌زند و می‌خواهد تا وقتی توانایی‌های نظامی حماس در غزه به‌صورت کامل از بین نرفته، به این جنگ ادامه دهد.

به گزارش رسانه آمریکایی، رژیم اشغالگر با درخواست حماس برای آزادسازی برخی از زندانیان فلسطینی مخالفت می‌کند. کابینه ائتلافی نتانیاهو هم چند عضو تندرو در خود دارد که او را تهدید کرده‌اند اگر امتیازات بیش از حدی به حماس بدهد، کابینه را ترک خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه