logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هوادار صبور باشند؛

تاجرنیا: نباید نتیجه‌گرا باشیم؛ شرایط استقلال اصلاً ایده‌آل نیست

تاجرنیا: نباید نتیجه‌گرا باشیم؛ شرایط استقلال اصلاً ایده‌آل نیست
رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: وقتی نتیجه استقلال این است این نشان می‌دهد که اشکالی وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ علی تاجرنیا رئیس هیات مدیره استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استقلال خانه ما بوده و هست. زمانی که نبودم برای تیم دعا می‌کردیم و از دیروز که مسئولیت گرفتم تمام تلاش خود را برای موفقیت استقلال به کار خواهیم بست. به نظرم مجموعه‌ای از اتفاقات موجب عدم موفقیت استقلال در نیم‌فصل اول شد. مشکلات فنی ابتدایی فصل و در ادامه برخی مشکلات دیگر در تیم وجود داشت که باید همه آنها را حل کنیم. در مورد نقل و انتقالات نیز، زحمت‌هایی در مدیریت قبلی کشیده شده و طبیعتا نباید همه آن مسیرها کنار گذاشته شوند و باید آن را تقویت کنیم. باید نتیجه‌گرا بودن را کنار بگذاریم و هواداران کمی صبوری به خرج بدهند.

رئیس هیات مدیره استقلال در مورد برکناری فرشید سمیعی، عنوان کرد: بحث برکناری نیست. معتقدم آدم‌هایی که از گذشته‌ای دور در باشگاه بودند همه برای استقلال تلاش کردند. موضوع این است هر تیم جدیدی که می‌آید روش خاص مدیریتی خود را دارد. سمیعی از کسانی بوده که برای استقلال زحمت کشیده است. وقتی نتیجه استقلال این است این نشان می‌دهد که اشکالی وجود دارد.

تاجرنیا در پایان افزود: یکی از مشکلات فوتبال ما، شکاف اعتمادی بین مردم و مجموعه مسئولان است. در باشگاه این عدم اعتماد شکل گرفته است. بزرگترین هدف من این است که این فاصله‌ها را کم کنم و مبتنی بر خواست هوادار پیش برویم. می‌دانم شرایط ایده‌آل نیست و حق با آنها است ولی در مسیر جدید باید هواداران صبوری کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه