اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یادداشت سیدرضا غیاثی؛

اگر نامزد انتخاباتی ما رأی نیاورد؛ مجمع فدراسیون فوتبال مهندسی شده است!

اگر نامزد انتخاباتی ما رأی نیاورد؛ مجمع فدراسیون فوتبال مهندسی شده است!
داور بازنشسته فوتبال ایران نسبت به برخی بی‌اخلاقی‌ها در جریان انتخابات فدراسیون فوتبال واکنش داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سید رضا غیاثی، داور بازنشسته فوتبال ایران بعداز اعلام لیست رسمی پیش‌فرض آرای داده شده از سوی اعضای مجمع فدراسیون فوتبال به کاندیدهای مربوطه نوشت: «بعضی از کج اندیشان که اگر روند رویدادهای انتخابات درمسیر خواست آنان نباشد، همه چیز را زیر سوال می برند و می گویند که نتیجه انتخابات مهندسی و ازپیش مشخص شده است. این ها دوباره شروع به تزریق حس بدبینی به جامعه فوتبالی کرده و درصدند که اعلام عدم صلاحیت و یا رای نیاوردن احتمالی کاندید های مورد علاقه شان را به حساب دستورات مقامات بالادستی  و یا مهندسی انتخابات توسط مسئولین فدراسیون فوتبال بگذارند! این در حالی است که این نتایج اعلامی حاصله مربوط  به پر کردن فرمهایی است که مدتها قبل از تشکیل مجمع در اختیار صاحبان حق رای در مجمع گذاشته شده تا کاندید مورد علاقه شان را به مقام برگزار کننده انتخابات معرفی نمایند.

برابر دستوالعمل های مربوطه هر یک ازکاندید های ریاست فدراسیون حداقل باید تائید مهر و امضا شده پنج نفر ازاعضای مجمع را به مقام برگزار کننده انتخابات (دبیرکل فدراسیون) ارایه نمایند. تعداد این تاییدها برای سایر پستهای هیات رئیسه ۲  فقره است. شمارگان تائیدهای افراد برابر اعلام رسمی دبیرکل فدراسیون بشرح زیر است.

۱-مهدی تاج ۴۸ فقره

۲-حیدربهاروند ۱۱ فقره

۳و۴- شهاب الدین عزیزی خادم وعلی کفاشیان نائینی ۷ فقره

۵-امیر(حسن) عابدینی ۶ فقره

علاوه بر این افراد تعداد ۴۱ نفر نیز بعنوان کاندید کارشناسی، تعداد۲۰ نفر هم بعنوان نماینده هیاتهای استانی وتعداد۱۴ نفر م بعنوان نماینده مدیران عامل باشگاهای لیگ برتر و لیگ یک درپروسه انتخابات ثبت نام کرده اند البته ازحالا با توجه با این امار رسمی داده شده می توان حدس زد که کدام کاندید نزد مجمع ازمقبولیت بیشتری برخوردار است اما حدس قریب به یقین را بعد از اعلام تائید صلاحیت ها توسط مرجع ذیصلاح باید زد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه