logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

توضیحات مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال درباره حواشی موجود؛

تارقلی‌زاده: فیفا فوتبال ایران را زیرنظر دارد؛ AFC ایمیل زد/ بنز می‌خواهید یا پراید؟!

تارقلی‌زاده: فیفا فوتبال ایران را زیرنظر دارد؛ AFC ایمیل زد/ بنز می‌خواهید یا پراید؟!
مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال گفت: فیفا فوتبال ایران را زیرنظر دارد و باید خیلی مراقب باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی تارقلی‌زاده مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال درباره بازگشت میزبانی به تیم‌های ایرانی در رقابت‌های آسیایی اظهار داشت: بله، ما ایمیلی از کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کردیم و بازدیدی هم نمایندگان AFC داشتند. 26 دی ماه هم از ورزشگاه آزادی بازدید می‌شود تا کم و کاستی آن به ما اعلام شود و در این بازه زمانی آن را تکمیل کنیم.

وی در مورد شائبه‌های موجود راجع به خرید VAR گفت: قبل از شروع فصل تأکید بر این بود که فصل جاری با VAR برگزار شود. فدراسیون هم تلاش زیادی انجام داد تا این تکنولوژی را داشته باشیم. با کمک فیفا توانستیم تکنولوژی کمک داور ویدیویی را وارد ایران کنیم. تمام کارهای اداری، قیمت و ... را فیفا انجام داده و هیچ واسطه‌ای وجود نداشته. در مورد خرید VAR هم از منابع‌مان در فیفا استفاده کردیم. دقیقاً این دستگاه‌ها به کونکاکاف و بخشی از آسیا با همین قیمت‌ و همین شرایط داده شده. این سیستم مدرنی است که ما در ایران استفاده می‌کنیم. حالا درباره بحث واگذاری آنها به باشگاه‌ها بخش بازاریابی ما کار می‌کند و من در جریان نیستم.

مدیر امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال در واکنش به این پرسش که گفته می‌شود چند مدل دستگاه VAR با قیمت‌های مختلف وجود دارد، توضیح داد: مثل برند ماشین می‌ماند. شما می‌خواهید بنز بخرید یا پراید؟ فرق می‌کند. این برند AVS است و هر جای دنیا بروید آن را می‌بینید. حتی صداوسیما ما هم مصرف می‌کند. درباره انواع VAR هم بله، اما ما فقط یک آپشن داشتیم و به همین ترتیب عمل کردیم. فکر می‌کنم مسیر به اشتباه جلو می‌رود. بحث VAR، بحث تکنولوژی است که از آن سود می‌بریم. ما 70 بازی برگزار کردیم و اگر آسیب‌های فیزیکی و روانی را ارزش‌گذاری کنیم، یک سود بزرگ بردیم. از نظر اتفاقات جریان بازی هم خیال همه راحت است. اینجا هم به همه اعلام می‌کنم که فیفا فوتبال ایران را زیرنظر دارد و باید خیلی مراقب باشیم. برگزارکننده مسابقات و کسانی که تیم دارند خیلی مراقب باشند. بدانید که تمام دنیا را زیر نظر دارند و در این مورد هم خیلی خوب است که اطلاع‌رسانی شود تا ما آسیبی نبینیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه