logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

صنعتگران،‌ تنها میهمان پیروز؛

لیگ برتر والیبال| صعود ارومیه و شهداب به پلی‌آف/ انتقام شاگردان عطایی از غول‌کش

لیگ برتر والیبال| صعود ارومیه و شهداب به پلی‌آف/ انتقام شاگردان عطایی از غول‌کش
تیم‌های والیبال طبیعت، فولاد سیرجان ایرانیان، شهرداری ارومیه، گیتی‌پسند اصفهان و صنعتگران امید در هفته بیستم لیگ برتر موفق به شکست حریفان خود شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  هفته بیستم لیگ برتر والیبال ایران امروز (چهارشنبه سوم بهمن) با 5 دیدار در شهرهای اصفهان، اسلامشهر، ارومیه، یزد و سیرجان پیگیری شد و تیم‌های طبیعت، فولاد سیرجان ایرانیان، شهرداری ارومیه، گیتی‌پسند اصفهان و صنعتگران امید در دیدارهای این هفته موفق به شکست حریفان خود شدند.

با انجام بازی‌های هفته بیستم، تیم شهرداری ارومیه در صدر جدول باقی ماند و شهداب یزد هم که در رتبه دوم قرار داشت، به رغم شکست در این هفته، صعودش را به مرحله پلی آف قطعی کرد.

در نخستین دیدار این هفته تیم طبیعت در سالن شهید بیضایی میزبان سایپا تهران بود که سه بر یک به پیروزی رسید. در اولین ست سایپایی‌ها 25 بر 19 پیروز میدان شدند اما در ست‌های دوم تا چهارم شاگردان وادی در تیم طبیعت 25 بر 16، 25 بر 23، 25 بر 18 حریف را شکست دادند.  محمدرضا حضرت‌پور بازیکن لیبروی سایپا و محمد فلاح مدافع میانی طبیعت در این دیدار کارت زرد گرفتند.

مسئولان و بازیکنان و کادر فنی تیم طبیعت در این دیدار از عباس برقی، پیشکسوت والیبال و مربی پیشین تیم‌های ملی مردان و زنان تقدیر کردند.

در دیگر دیدار این هفته، فولاد سیرجان ایرانیان در سالن گهرروش میزبان مهرگان نور بود و سه بر صفر پیروز میدان شد. شاگردان بهروز عطایی در این دیدار سه بر صفر و با نتایج 25 بر 23، 25 بر 15 و 25 بر 21 به پیروزی رسیدند. دیدار رفت دو تیم سه بر دو به سود مهرگان در نور به پایان رسیده بود.

شهرداری ارومیه، صدرنشین جدول لیگ برتر، در یک بازی خانگی، میزبان مس رفسنجان بود و سه بر یک به پیروزی رسید. ارومیه این دیدار را با ترکیب سینا علیزاده، جواد حسین آبادی، سهند الله‌وردیان، امیر رضا آفتاب آذری، رمضان صحبتی، امیر خداپرستی و ابوالفضل‌ قلی پور (لیبرو) آغاز کرد. دیدار  رفت مس و شهرداری ارومیه نیز سه بر صفر به سود شاگردان عبدالرضا علیزاده پایان یافته بود. شهرداری ارومیه با کسب این نتیجه در هفته نوزدهم، صعودش به مرحله پلی‌آف قطعی شد و با 15 برد و 44 امتیاز در صدر جدول باقی ماند.  محمدرضا تندروان سرمربی تیم مس رفسنجان تنها کارت زرد این دیدار را دریافت کرد.

اصفهان این هفته، شاهد جدال حساس تیم‌های پایین جدولی بود که در آن، گیتی‌پسند در بازی خانگی موفق به شکست سه بر دو پاس گرگان شد تا همانند دور رفت این تیم را از پیش رو برداشته باشد. عیسی سنگدوینی، سرمربی تیم پاس گرگان به حکم کمیته انضباطی در این دیدار حضور نداشت و فرهاد قائمی نماینده گرگان را هدایت کرد. سعید عقیلی، سرمربی گیتی پسند در این بازی کارت زرد گرفت.

در آخرین دیدار امروز، تیم شهداب یزد که با 13 برد و 36 امتیاز در رتبه دوم جدول قرار داشت در بازی خانگی از تیم صنعتگران امید 3 بر 2 شکست خورد اما صعودش به مرحله پلی آف قطعی شد. شاگردان رضا مومنی در تیم صنعتگران که تنها تیم میهمان پیروز این هفته بودند، امتیازهای خود در جدول را به 26 رساندند و در جایگاه هشتم جدول باقی ماندند. صنعتگران که در دیدار دور رفت سه بر صفر مغلوب شهداب شده بود. علیرضا بهبودی پاسور کهنه‌کار تیم شهداب یزد در دور رفت برای تیم صنعتگران امید بازی کرده بود.

هفته بیست‌ویکم لیگ برتر مردان روز یک‌شنبه هفتم بهمن با پنج دیدار در شهرهای تهران (دو مسابقه)، رفسنجان، نور و سیرجان پیگیری خواهد شد.

در حالی که تیم‌های پیکان تهران و چادرملو اردکان این هفته استراحت داشتند، نتایج دیدارهای هفته بیستم لیگ برتر به شرح زیر است:

طبیعت 3 – سایپا تهران یک (19 بر 25، 25 بر 16، 25 بر 23 و 25 بر 18)
گیتی پسند اصفهان 3 – پاس گرگان 2 (25 بر 21، 25 بر 19، 20 بر 25، 21 بر 25 و 18 بر 16)
شهرداری ارومیه 3 – مس رفسنجان یک (25 بر 21، 22 بر 25، 25 بر 20 و 25 بر 19)
شهداب یزد 2 – صنعتگران امید 3 (27 بر 25، 27 بر 25، 23 بر 25، 21 بر 25 و 14 بر 16)
فولاد سیرجان ایرانیان 3 – مهرگان نور صفر (25 بر 23، 25 بر 15 و 25 بر 21)

رده بندی تیم‌های لیگ برتر والیبال در پایان دیدارهای هفته بیستم به شرح زیر است:

شهرداری ارومیه 15 برد و 44 امتیاز

شهداب یزد 13 برد و 37 امتیاز

طبیعت 12 برد و 37 امتیاز

چادرملو اردکان 11 برد و 31 امتیاز

پیکان تهران 11 برد و 28 امتیاز

فولاد سیرجان ایرانیان 10 برد و 33 امتیاز

مهرگان نور 10 برد و 32 امتیاز

صنعتگران امید 9 برد و 26 امتیاز

سایپا تهران 7 برد و 24 امتیاز

 گیتی‌پسند اصفهان 7 برد و 18 امتیاز

پاس گرگان 5 برد و 20 امتیاز

 مس رفسنجان 4 برد و 12 امتیاز

 سپهرصدرا مشهد 2 برد و 6 امتیاز

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه