logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

وزیر راه و شهرسازی خبر داد:

تکمیل پروژه بزرگراهی اهواز-خرمشهر تا پایان دولت چهاردهم

تکمیل پروژه بزرگراهی اهواز-خرمشهر تا پایان دولت چهاردهم
ایسنا/خوزستان وزیر راه و شهرسازی از تکمیل پروژه بزرگراهی اهواز-خرمشهر تا پایان دولت چهاردهم خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزانه صادق امروز که به منظور بهره‌برداری و بازدید از پروژه‌های راه و مسکن استان خوزستان به این استان سفر کرده است، پس از بازدید از محلات بافت فرسوده خرمشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز افتخار داشتم به عنوان نماینده هیئت وزیران در سفرهای استانی که رئیس جمهور تشریف می‌برند در خرمشهر باشم که ابتدا از کمربندی اهواز - خرمشهر بازدید داشتم و بر ضرورت تکمیل آن تاکید کردم.

 

وی افزود: در ادامه از چند محله‌ خرمشهر که با معضلات و مشکلاتی مواجه بودند، مانند بازار که نقش آن از دست رفته بود و به سرزندگی نیاز داشت تا بتواند به معیشت مردم کمک کند، بازدید کردم.

 

صادق به حضور در ایستگاه راه‌آهن و حرکت به سمت شلمچه با ریل‌باس اشاره کرد و گفت: در بدو ورود به شلمچه، کلنگ پایانه مرزی ریلی شلمچه به زمین زده شد و انشاالله ظرف یک سال آینده این پایانه ریلی تکمیل خواهد شد تا شرایط دسترسی زائران به کربلا و همه مسافران از اقصی نقاط کشور به خوزستان و به شلمچه فراهم شود.

 

وی یادآور شد: پیش از آن در آیین بهره‌برداری از حدود ۵۶ کیلومتر پروژه راه‌سازی در اقصی نقاط استان خوزستان حضور یافتم که در محل افتتاح قطعه ۱۰ کیلومتری پروژه بزرگراهی اهواز-خرمشهر برگزار شد.

 

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: این پروژه باید به شبکه بزرگراهی اضافه شود و برای تکمیل آن صرفاً اعتبارات سنواتی پاسخگو نیست. بنابراین باید تفاهمات قبلی و تفاهمات جدید که با منطقه آزاد، صنایع حاضر در پیرامون این مسیر و وزارت نفت پیگیری می‌شود، پای کار بیاییم که تا پایان دولت چهاردهم شاهد اتصال مسیر خرمشهر-اهواز به شبکه بزرگراهی باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه