اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

«تهران نیوز» گزارش می‌دهد؛

«دهشاد پایین شهریار» در حصار ترافیک

«دهشاد پایین شهریار» در حصار ترافیک
ترافیک روستای «دهشاد پایین شهریار» با کابوس کامیون‌ها و جاده‌ای که دیگر تاب ندارد، به گره‌ای تبدیل شده که به نظر، هیچ‌کس نمی‌خواهد آن را باز کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از تهران نیوز، این‌جا نه اتوبان همت است و نه بزرگراه تهران شمال! اینجا روستای «دهشاد پایین» در جنوبی‌ترین نقطه شهرستان شهریار است، جایی که سال‌هاست اهالی آن با مشکل ترافیک سنگین و کامیون‌های عبوری دست و پنجه نرم می‌کنند. این روستا در سال‌های اخیر به نقطه تلاقی تردد خودروهایی تبدیل شده که قصد دارند وارد اتوبان تهران - ساوه و یا محله نصیرآباد باغستان شوند و این معضل برای اهالی روستا به کابوسی همیشگی بدل شده است.

ساکنان «دهشاد پایین» از بزرگان و معتمدین گرفته تا نمایندگان شورای روستا، سال‌هاست که فریادشان به جایی نرسیده است. این مردم که تنها خواسته‌شان رفع مشکلات ترافیکی است، هیچ‌گاه از مسئولان منطقه پاسخ شایسته‌ای دریافت نکرده‌اند. آن‌ها از تردد خودروهای سبک و سنگین در جاده باریک و نامناسب روستا به ستوه آمده‌اند، به ویژه در عصرهای پنج‌شنبه که تردد زائران به آرامستان انتهایی روستا به حجم ترافیک افزوده می‌شود.

جاده روستای «دهشاد پایین» که در ابتدا تنها برای تردد اهالی آن ساخته شده بود، اکنون تبدیل به مسیری برای عبور انواع خودروها شده است. ترافیک در ساعات پایانی روز، به ویژه در ایام پنج‌شنبه، غیرقابل تحمل می‌شود و کامیون‌هایی که از پایانه نسیم‌شهر در رفت و آمد هستند، وضعیت را پیچیده‌تر می‌کنند. در این شرایط، اهالی روستا در کنار ترافیک شدید باید با صدای بوق‌های ممتد کامیون‌ها و اتومبیل‌ها دست و پنجه نرم کنند و گاه ساعات طولانی باید به تماشای این شلوغی بنشینند.

اهالی «دهشاد پایین» خواسته‌ای جز این ندارند که مسئولان منطقه به این مشکل رسیدگی کنند. جاده‌ای که نه برای تردد چنین حجم بالای خودروها طراحی شده است و نه اهالی آن برای مواجهه با چنین وضعیت‌هایی آماده بوده‌اند. ساکنان این روستا از مسئولان می‌خواهند که راهکاری برای حل این معضل بیابند تا دیگر شاهد چنین ترافیک‌های کلافه‌کننده و آلودگی‌های صوتی نباشند.

شاید وقت آن رسیده است که مسئولان به این نارضایتی‌ها توجه کنند و برای رفع این مشکل گامی اساسی بردارند، چرا که حق ساکنان «دهشاد پایین» این نیست که هر روز عصر در مسیر ترافیک سنگین و نابه‌سامان خود گرفتار شوند.

«دهشاد پایین شهریار» در حصار ترافیک

 

مشکلات زیاد ترافیک برای کسبه 

کسبه دهشاد پایین از ترافیک و آلودگی صوتی شکایت دارند: خستگی و بوق‌های ممتد زندگی را دشوار کرده است.

مالک یقینی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تهران نیوز، از مشکلات فراوان ناشی از ترافیک شدید و آلودگی صوتی در این منطقه گلایه کرد.

صاحب یکی از مغازه‌ها در این روستا با اشاره به وضعیت نامناسب جاده گفت: هر روز عصر، ترافیک به حدی سنگین می‌شود که نه تنها حرکت خودروها بلکه فعالیت‌های روزمره ما نیز مختل می‌شود. بوق‌های ممتد خودروها تا دیروقت در شب ادامه دارد و این مسئله باعث افزایش استرس و خستگی شدید ما می‌شود.

این مغازه‌دار دهشاد پایین افزود: این ترافیک نه تنها برای اهالی روستا بلکه برای کسبه نیز مشکلات بسیاری ایجاد کرده است. رفت و آمد سخت و مداوم خودروها، فضای آرامش را از بین برده و توانایی ادامه کار را کاهش داده است.

مالک یقینی از مسئولان درخواست کرد که به این مشکل رسیدگی و تدابیری برای کاهش ترافیک و کاهش آلودگی صوتی اتخاذ کنند تا زندگی و کسب‌ و کار اهالی این منطقه بهبود یابد.

دهشاد پایین گذرگاهی برای عبور خودروها

یکی دیگر از اهالی روستای دهشاد پایین در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تهران نیوز، از افزایش چشمگیر ترافیک در جاده این روستا و مشکلات ناشی از آن خبر داد.

مراد رضایی، یکی از ساکنان این منطقه، با اشاره به اینکه این جاده در ابتدا تنها برای تردد اهالی ساخته شده بود، گفت: امروز این مسیر به گذرگاهی برای عبور انواع خودروها تبدیل شده و ترافیک سنگینی در آن ایجاد شده است.

وی ادامه داد: خصوصاً در ساعات پایانی روز، به ویژه در ایام پنج‌شنبه، ترافیک به حدی شدید می‌شود که تردد برای ساکنان روستا غیرممکن می‌شود. کامیون‌هایی که از پایانه نسیم‌شهر عبور می‌کنند، وضعیت را پیچیده‌تر کرده و صدای بوق‌های ممتد آنها به دردسرهای روزمره ما افزوده است.

رضایی همچنین افزود: گاهی مجبوریم ساعت‌ها در ترافیک بمانیم و تنها شاهد این شلوغی و بی‌نظمی باشیم که هیچ راه‌حل مناسبی برای آن وجود ندارد.

اهالی دهشاد پایین از مسئولان خواسته‌اند تا هر چه سریع‌تر برای بهبود وضعیت ترافیکی و کاهش مشکلات ناشی از عبور و مرور در این جاده اقدام کنند.

 

«دهشاد پایین شهریار» در حصار ترافیک

 

نبود برنامه‌ریزی مناسب در تردد خودروها

یکی از ساکنان محله دهشاد پایین در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تهرن نیوز، از افزایش ترافیک سنگین در انتهای روستای دهشاد پایین خبر داد و خواستار توجه مسئولان به این معضل شد. 

وی با اشاره به حجم بالای خودروهای سبک که در ساعات مختلف روز در این منطقه تردد می‌کنند، اظهار داشت: این خودروها به دلیل نبود برنامه‌ریزی مناسب، ترافیک سنگینی را ایجاد کرده‌اند که عبور و مرور مردم را بسیار دشوار کرده است.

بیرامی همچنین افزود که علاوه بر خودروهای سبک، حضور کامیون‌هایی که از پایانه نسیم‌شهر به سمت دهشاد پایین حرکت می‌کنند، با حمل بارهای سنگین به‌ویژه در ساعات پیک ترافیک، نه تنها باعث کندی حرکت خودروها می‌شوند، بلکه مشکلات جدی برای ساکنان محله ایجاد کرده‌اند.

وی در ادامه از مسئولان درخواست کرد که با ایجاد محدودیت‌هایی برای تردد کامیون‌ها و ساماندهی بهتر مسیرهای ارتباطی، این مشکل را هرچه سریع‌تر حل کنند.

این شخص تاکید کرد: بدون تدابیر مناسب، ادامه وضعیت کنونی می‌تواند به بحران‌های بیشتری منجر شود که به نفع هیچ‌کدام از اهالی و مسافران نخواهد بود.

به گزارش تهران نیوز؛ برای رفع مشکل پیگیری ترافیک این منطقه با فرماندار ویژه شهرستان شهریار،مسئول خدمات شهری شهرداری شهریار و مسئولان رسیدگی به ترافیک و معضلات شهری در آینده به گفتگو می‌نشینیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه