اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سی‌آی‌ای:

منشأ کرونا نشت آزمایشگاهی بوده است

منشأ کرونا نشت آزمایشگاهی بوده است
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی‌آی‌ای) مدعی شد که منشأ همه‌گیری کووید-۱۹ «به احتمالا زیاد» نشت آزمایشگاهی بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راشاتودی، سخنگوی سی‌آی‌ای مدعی شد که براساس تحقیقات این سازمان، آغاز همه‌گیری کووید -۱۹ به دلیل نشت آزمایشگاهی محتمل‌تر از منشأ طبیعی است.

سخنگوی سی‌آی‌ای در بیانیه‌ای اعلام کرد که «براساس مجموعه گزارش‌های موجود، ارزیابی این نهاد با اطمینان پایین نشان می‌دهد که همه‌گیری کووید -۱۹ بیشتر از آنکه منشأ طبیعی داشته باشد، منشأ تحقیقاتی داشته است.»

با این حال، این نهاد اضافه کرد که هر دو سناریو همچنان محتمل است و این امکان وجود دارد که با داده‌های جدید، نتیجه ارزیابی تغییر کند.

ارزیابی به‌روزرسانی‌شده سی‌آی‌ای پس از تایید جان رتکلیف به عنوان مدیر این سازمان در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا، منتشر شده است. رتکلیف همواره یکی از حامیان سناریوی نشت آزمایشگاهی بوده و آن را «تنها نظریه‌ای خوانده است که علم، اطلاعات و عقل سلیم آن را تایید می‌کند.»

واشنگتن‌پست به نقل از منابع گزارش داده است که ارزیابی سی‌آی‌ای پیش از ادای سوگند رتکلیف تکمیل شده بود اما پس از روی کار آمدن او رسانه‌ای شد.

بحث داغ درباره منشأ کرونا که به همه‌گیری جهانی و کشته شدن بیش از هفت میلیون نفر منجر شد، همواره در کانون مباحث سیاسی آمریکا بوده است. یکی از نظریه‌های اصلی این است که کووید -۱۹ منشاء طبیعی داشته و از طریق حیوانات به انسان منتقل شده است. نظریه دیگر مدعی است که این ویروس به طور تصادفی از آزمایشگاهی در شهر ووهان در چین، محل آغار همه‌گیری، به بیرون نشت کرده است. دولت چین همواره نظریه نشت آزمایشگاهی را رد کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه