logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عارف: ایران از تعمیق روابط همه جانبه با بلاروس استقبال می‌کند

عارف: ایران از تعمیق روابط همه جانبه با بلاروس استقبال می‌کند
محمدرضا عارف با اشاره به روابط سیاسی و اقتصادی رو به گسترش تهران ـ مینسک تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از تعمیق روابط همه جانبه بین دو کشور استقبال می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور عصر امروز(پنجشنبه) به وقت محلی در دیدار با رومن گلوچنکو، نخست وزیر بلاروس با تاکید بر اینکه باید از فرصت اجلاس‌ها و پیمان‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی همانند اتحادیه اوراسیا برای ارتقاء همکاری‌های تجاری و اقتصادی به ویژه بخش خصوصی کشورهای منطقه به خوبی استفاده کنیم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال تقویت روابط و مناسبات همه جانبه با کشورهای دارای اشتراکات سیاسی، فرهنگی و تاریخی است.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از تعمیق روابط همه جانبه بین دو کشور استقبال می‌کند بر ضرورت تقویت و فعال‌تر شدن  کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور برای پیگیری و  اجرای موافقتنامه‌های فی مابین تاکید کرد.

وی افزود: برای ماندگاری روابط تجاری دو کشور نقش بخش خصوصی بسیار حایز اهمیت است و باید هر دو طرف زمینه‌ها را برای فعالیت بخش خصوصی دو کشور فعال کنند.

عارف خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر جوانان تحصیل‌کرده تجربه خوبی در زمینه  شرکت‌های دانش بنیان  و فناوری‌های نوین به دست آورده است و آماده توسعه، تبادل و انتقال تجارب ارزنده شرکت‌های دانش بنیان ایرانی به بلاروس هستیم.

نخست وزیر بلاروس نیز در این دیدار با بیان اینکه باید از فرصت اتحادیه اوراسیا برای بهبود روابط کشورهای عضو استفاده کنیم، تصریح کرد: کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و بلاروس با موفقیت برگزار شده است و حجم معاملات و مبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور  باید در شان روابط بالای سیاسی ارتقاء یابد.

وی همچنین با تبریک عضویت جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو ناظر در اتحادیه اوراسیا تصریح کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه اوراسیا به غنای اقتصادی و سیاسی این اتحادیه کمک شایان توجهی می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه