اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی مطرح کرد:

سانسور مطبوعات در دوران پهلوی

سانسور مطبوعات در دوران پهلوی
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به این خون شهدا بود که باعث به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی شد، گفت: آمریکا نتوانست با کمک پهلوی جلوی پیروزی انقلاب اسلامی را بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کاظم انبارلویی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران پرس»، با اشاره به این خون شهدا بود که باعث به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی شد، گفت: آمریکا نتوانست با کمک پهلوی جلوی پیروزی انقلاب اسلامی را بگیرد.

او در ادامه سخنانش به کشتار بی‌رحمانه مردم در دوران طاغوت اشاره کرد و افزود: در دوران حکومت پهلوی جنایات زیادی رقم خورد؛ هر چیزی را که به ضرر خودش و حکومتش می‌دید از بین می‌برد؛ نمونه بارز آن اجازه ندادن به برگزاری هیات بود، چون فهمش این بود که اگر عده‌ای در یک مکان جمع شوند ممکن است حکومتش را به خطر بیندازد.

وی ادامه داد: خیلی از افراد در دوران رژیم پهلوی دستگیر و شکنجه شدند؛ دید آخر رژیم پهلوی اعدام و به گلوله بستن معترضان بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی یادآور شد:رژیم پهلوی گارد عجیبی نسبت به واقعیت‌ها داشت و به هیچ عنوان دل خوشی از اعتراض نداشت آنان دوست داشتند با مردم مانند یک برده برخورد کنند و کسی در برابر زورگویی آنان اقدامی نکند.

انبارلویی اشاعه فرهنگ غلط غرب، تعطیلی حوزه‌های علمیه و قتل عام مردم را از نشانه‌های رژیم پهلوی دانست و افزود: سانسور در مطبوعات، نبود آزادی بیان، نبود نقد، سرکوب معترضان از اقدامات رژیم طاغوت بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در سوالی مبنی بر اینکه چه شد که رضا شاه پهلوی دست به کشف حجاب زد، ادامه داد: یکی از دلایلی که رضا شاه پهلوی دست به تصویب قانون کشف حجاب اجباری زد این بود که تصور می‌کرد باید زنان در جامعه با شکل و شمایل غربی‌ها حضور پیدا کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دوران پهلوی دوران وابستگی کشورمان به بیگانگان بود و به همین دلیل مردم با انقلاب تلاش کردند که کشور وابستگی به خارج از کشور نداشته باشد و نوکر بیگانگان نباشد و باید قدردان چنین انقلابی بود و برای پیشرفت و ترقی آن از هیچ تلاشی دریغ نکرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه