اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

استقلال یک - الشرطه یک؛

لیگ نخبگان آسیا| فرصت‌سوزی بزرگ آبی‌پوشان در شب نحس تیرک و آفساید!

لیگ نخبگان آسیا| فرصت‌سوزی بزرگ آبی‌پوشان در شب نحس تیرک و آفساید!
دیدار تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الشرطه عراق در لیگ نخبگان آسیا با تساوی پایان یافت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ تیم فوتبال استقلال ایران طی دیداری در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا فصل ۲۰۲۵ - ۲۰۲۴؛ از ساعت ۱۹:۳۰ امشب (دوشنبه - ۱۵ بهمن‌ماه) در استادیوم فوتبال ورزشگاه آزادی به مصاف تیم فوتبال الشرطه عراق رفت.

آبی‌ها که اندک امیدی برای صعود به مرحله بعدی ACLE داشتند، با هدایت موقت سهراب بختیاری‌زاده و حمایت پرشکوه هواداران‌شان در استادیوم آزادی پا به میدان رقابت با تیم عراقی گذاشتند که پیش از این بازی بر قعر جدول رده‌بندی جای داشت.

استقلال امروز در شرایطی در ورزشگاه آزادی از الشرطه میزبانی کرد که امسال در لیگ نخبگان فقط یک بازی در تهران و آن هم در شهرقدس پذیرای حریفان آسیایی بود و سایر دیدارهای خانگی آبی‌ها در زمین ثالث برگزار شد. استقلالی‌ها که آخرین میزبانی آسیایی‌شان در ورزشگاه آزادی به سال ۲۰۱۹ برمی‌گشت، بعد از ۵ سال و نه ماه دوباره در این ورزشگاه پذیرای یک حریف آسیایی بودند.

استقلالی‌ها که با ترکیب برنده از بازی قبلی پا به میدان گذاشته بودند، در میان تهییج دیدنی هواداران خود خیلی زود توسط بازیکن قرقیزستانی‌شان به گل رسیدند و این جوئل کوجو بود که روی پاس ابوالفضل جلالی، تیم استقلال را در نیمه نخست پیش انداخت.

در ابتدای نیمه دوم و در عین ناباوری هواداران سکوهای آبی، روان امین که به تازگی به میدان آمده بود روی اشتباه و ناهماهنگی سیدحسین حسینی با مدافعان استقلال، دروازه این تیم را باز کرد و بازی را به تساوی کشاند. استقلالی‌ها در ادامه بازی را بالا گرفتند و حملات زیادی روی دروازه حریف عراقی تدارک دیدند.

در ادامه رامین رضائیان یک بار دروازه الشرطه را باز کرد که او در موقعیت آفساید قرار داشت و داور گل را نپذیرفت. استقلالی‌ها در تهدید دروازه تیم عراقی ناکام بودند و بارها روی دروازه مهمان اقدام کردند اما یا توپ‌ها به بیرون می‌رفت، یا سنگربان تیم الشرطه جای‌گیری خوبی داشت.

مسعود جمعه در دقیقه ۹۵ دروازه الشرطه را باز کرد اما داور و VAR باز هم آفساید گرفتند تا بازی با تساوی به پایان برسد. آبی‌پوشان در آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان نخبگان آسیا، ۳۰ بهمن‌ماه در قطر طی جدالی حساس و سرنوشت‌ساز در قطر به مصاف الریان خواهند رفت.

استقلال یک
گل: جوئل کوجو ۴

الشرطه یک
گل: روان امین ۴۹

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه