اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

می‌توانیم قهرمان جهان شویم؛

باوفا: قهرمانی در کشور ملاک قطعی حضور در تیم کشتی فرنگی جوانان نیست

باوفا: قهرمانی در کشور ملاک قطعی حضور در تیم کشتی فرنگی جوانان نیست
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان گفت: اینکه یک کشتی گیر در رقابت های قهرمانی کشور عنوان نخست را بدست بیاورد، ملاک انتخاب شدنش نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ حمید باوفا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان با بیان این مطلب افزود: ما یک چرخه انتخابی در بازه زمانی 8 ماهه داریم که کشتی گیران باید در رقابت های قهرمانی کشور و مسابقات بین المللی محک بخورند.
وی ادامه داد: نمی توانیم صرفا قهرمانی که بعنوان مثال در مسابقات کشوری بدست آمده، ملاک قرار دهیم بلکه باید کشتی گیر در مراحل مختلف و در چندین رقابت داخلی و بین المللی محک بخورد تا در صورت کسب نتایج لازم و عملکرد مطلوب به عضویت تیم ملی در بیاید.
باوفا در مورد روند اجرای برنامه های تیم ملی کشتی فرنگی جوانان گفت: هم اکنون در اولین اردوی آماده سازی خود در شهر چالوس مازندران حضور داریم. از جناب آقای امید شایگان رئیس و سایر مسئولان هیئت کشتی استان مازندران کمال تشکر را به جهت اینکه شرایط بسیار خوبی را برای ما مهیا کردند نهایت تشکر و قدردانی را داریم.
وی افزود: پس از اردوی چالوس 2 مرحله اردوی دیگر را تا پایان سال داریم. چند کشتی گیر ما به جهت کسب نتایج درخشان و عملکرد خوب در اردوی تیم بزرگسالان حضور دارند و در برنامه های این تیم از جمله حضور در رقابت های بین المللی دانکلوف، کرواسی و روسیه قرار گرفتند. اولویت اصلی ما تیم بزرگسالان است اما با توجه به اینکه نفرات بسیار خوبی در تیم بزرگسالان حضور دارند، اگر نفرات جوان از برنامه های فنی تیم بزرگسالان خارج شدند، به اردوی ما دعوت می شوند تا در ادامه چرخه انتخابی تیم جوانان قرار گیرند. قصد داریم یک تیم با حضور 10 تا 12 کشتی گیر به جام سیراکوف بلغارستان اعزام کنیم و سایر کشتی گیران نیز در جام شاهد محک خواهند خورد.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: در نهایت نفرات منتخب را در قالب 2 تیم، اوایل سال آینده به رقابت های بین المللی ترکیه اعزام خواهیم کرد و سپس شاکله تیم ما برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان بسته می شود.
وی ادامه داد: البته نتایج مسابقات قهرمانی آسیا اهمیت بالایی دارد و در صورتی که کشتی گیری در این مسابقات عملکرد مناسبی نداشت یا مجددا برایش انتخابی می گذاریم یا نفرات برتر بعدی را برای حضور در رقابت های جهانی بلغارستان جایگزین خواهیم کرد.
باوفا در مورد کسب ششمین قهرمانی در جهانی بلغارستان اظهار داشت: کار بسیار سخت است. کشتی گیران خوبی را در اختیار داریم و عملکرد جوانان در قهرمانی کشور نیز خوب بود اما این ها نیاز به کار دارند و باید در زمان باقی مانده ای که در اختیار داریم و در اردوهای آماده سازی روی کشتی گیران به لحاظ  فنی و آمادگی جسمانی کار کنیم. اگر شرایط خوب پیش برود، انشاء اله می توانیم بار دیگر نیز قهرمانی جهان را تکرار کنیم.
وی با قدردانی از حضور حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بعنوان عضو کمیته فنی در رقابت های قهرمانی کشور تهران، گفت: حضور سرمربی تیم ملی در سالن مسابقات اولا یک دلگرمی برای ما بود و ثانیا یک انگیزه مضاعف برای کشتی گیران جوان، اینکه سرمربی تیم ملی بزرگسالان در مسابقات جوانان حضور داشته باشد، نشان می دهد که جوانان نیز زیرنظر هستند و هر کشتی گیری که توانمندی های خود را به خوبی نشان دهد، شانس دعوت شدن به اردوهای بزرگسالان را دارد.
باوفا ادامه داد: از سوی دیگر یک همدلی و همراهی بین کادرهای فنی جوانان و بزرگسالان به وجود آمده و بنده با آقای رنگرز برنامه های خود را هماهنگ کرده ایم. ضمن اینکه حضور کشتی گیران جوان در اردوهای تیم ملی بزرگسالان موجب افزایش تجربیات و توانایی های آن ها می شود.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در پایان با قدردانی از فدراسیون و مدیریت آن گفت: نگاه فدراسیون در چند سال گذشته بها دادن به رده ی جوانان است. این موضوع که آقای دبیر هر برنامه ای که ما داشتیم را پشتیبانی و حمایت کرده و بالاتر از آن به ما پیشنهاد حضور در تورنمنت های بین المللی مختلف را می دهد، مایه دلگرمی و باعث انگیزه برای ما است و امیدوارم که با ادامه این روند، کشتی ما در رقابت های پیش رو موفق تر از گذشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه