logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

در شب نخست؛

تکواندو آزاد فجیره| ۱۱ مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش مردان ایران


تکواندو آزاد فجیره| ۱۱ مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش مردان ایران
روز نخست از رقابت های تکواندو بین المللی امارات با کسب دو مدال طلا، چهار نقره و پنج برنز توسط تیم مردان کشورمان به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی فدراسیون تکواندو، رقابت‌های بین المللی آزاد امارات امروز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه با حضور ۲۹۸ تکواندوکار از کشورهای مختلف در گروه مردان پیگیری شد که در نهایت تیم کشورمان با دو طلا، چهار نقره و ۵ برنز به کار خود پایان داد.

برای تیم اعزامی کشورمان در این مسابقات، متین رضایی و ابوالفضل زندی دو مدال طلا، مهدی حاجی موسایی، امیرمحمد رحمانی راد، علیرضا حسین پور و محمد حسن پلنگ افکن 4 مدال نقره، یاسین ولیزاده، سامان ضیایی، علی اصغر علی مرادیان، امیر سینا بختیاری و محمد حسین یزدانی ۵ مدال برنز کسب کردند.

در وزن ۵۴- کیلوگرم تیم کشورمان دو مدال برنز کسب کرد. یاسین ولیزاده بعد از یک دور استراحت تکواندوکارانی از تونس، قزاقستان و مصر را شکست داد، ولی در مرحله نیمه نهایی به اردن باخت و برنز گرفت. سامان ضیایی نیز رقبایی از اردن، عربستان، روسیه و دو تکواندوکار از روسیه را شکست داد و در نیمه نهایی به حریفی از کره جنوبی باخت و در کنار ولیزاده به نشان برنز دست پیدا کرد.

دیدار نهایی وزن ۵۸- کیلوگرم یک مبارزه تمام ایرانی بود. ابوالفضل زندی از یک سوی جدول تکواندوکارانی از عربستان، یونان، ایتالیا، روسیه و مصر را شکست داد و به دیدار نهایی راه پیدا کرد. علیرضا حسین پور دیگر نماینده کشورمان از آن سوی جدول دور نخست را با قرعه استراحت پشت سر گذاشت و سپس رقبایی از قزاقستان، چین، اکراین و پاکستان را از پیش رو برداشت و به دیدار زندی در مبارزه پایانی رفت. در نهایت هم زندی در دو راند متوالی صاحب برتری شد و به نشان طلا دست پیدا کرد. حسین پور نقره ای شد.

مبارزه پایانی وزن ۶۳- کیلوگرم نیز یک دیدار تمام ایرانی بود. متین رضایی و مهدی حاجی موسایی یک مبارزه تماشایی و نزدیک را به نمایش گذاشتند که در پایان این رضایی بود که ۲ بر یک پیروز شد و طلا گرفت. حاجی موسایی هم به نشان نقره دست پیدا کرد. متین رضایی با برتر، مقابل دو تکواندوکار از عربستان، ایتالیا، روسیه و علی اصغر علی مرادیان دیگر نماینده کشورمان به دیدار نهایی راه پیدا کرده بود.

مهدی حاجی موسایی هم با دو پیروزی برابر حریفانی از اردن، کره جنوبی، ایتالیا راهی دیدار نهایی شده بود. علی اصغر علی مرادیان نیز با پیروزی برابر تکواندوکارانی از روسیه، قزاقستان و فلسطین، در نیمه نهایی به متین رضایی باخت و برنز گرفت.

محمد حسن پلنگ افکن در وزن ۶۸- کیلوگرم بعد از یک دور استراحت با برتری مقابل حریفانی از قزاقستان، مصر، ابوالفضل یعقوبی از کشورمان و نماینده اردن راهی دیدار نهایی شد. وی مبارزه پایانی را در دو راند به حریفی از کره واگذار کرد و نقره گرفت.

ابوالفضل یعقوبی، کویت، مراکش، تونس، چین، به پلنگ افکن باخت و برنز گرفت.

در وزن ۷۴- کیلوگرم امیر سینا بختیاری رقبایی از سوریه، تونس، قزاقستان و مراکش را شکست داد ولی در مرحله نیمه نهایی مقابل حریفی از روسیه در حالی که تا ثانیه‌های پایانی راند سوم برنده مبارزه بود، حریف نتیجه را به تساوی کشاند و در نهایت ۲ بر یک پیروز شد تا نماینده کشورمان به نشان برنز دست پیدا کند.

علی احمدی در وزن ۸۷- کیلوگرم بعد از برتری مقابل نمایندگان تونس، کره جنوبی، مصر و ازبکستان راهی دیدار نهایی و مبارزه با «سیمونه آلسیو» از ایتالیا شد. در این دیدار احمدی وقت نخست را به سود خود خاتمه داد، ولی این دارنده مدال برنز المپیک پاریس بود که در دو راند بعدی با وجود تساوی برابر احمدی برنده معرفی شد و طلا گرفت تا نماینده شایسته کشورمان به نشان نقره بسنده کند.

در این وزن محمد حسین یزدانی دیگر نماینده کشورمان بود که بعد از برتری مقابل صالح الشراباتی (غیبت) و حریفانی از پاکستان و ازبکستان در مرحله نیمه نهایی به «آلسیو» از ایتالیا باخت و برنز گرفت.

امیرمحمد رحمانی راد دارنده مدال طلای جوانان آسیا در مبارزات وزن ۸۷+ کیلوگرم پس از پیروزی مقابل تکواندوکارانی از روسیه، پاکستان، ایتالیا و مصر به دیدار پایانی راه پیدا کرد، وی دیدار نهایی را به حریفی از روسیه واگذار کرد و نقره گرفت.

محمد پارسا تیلانی، راستین خواجوی، امیرعباس رهنما، امیر مرتضی عابدیان، حامد اصغری، رادین زینالی، کیوان کاظمی، محمد حسین زاهدی، محمد مهدی عمادی، علی خوش روش، محمد امین احمد وند، علی اکبر ابراهیمی و علی نادعلیان توفیقی در کسب مدال نداشتند.

فردا 22 بهمن ماه رقابت های گروه دختران پیگیری می گردد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه