logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ترامپ:

هیچ معافیتی در تعرفه فلزات در کار نخواهد بود

هیچ معافیتی در تعرفه فلزات در کار نخواهد بود
رئیس‌جمهور آمریکا با اعلام وضع تعرفه ۲۵ درصدی برای واردات تمامی کالاهای فولاد و آلومینیوم از ۱۲ مارس، تأکید کرد که هیچ کشور یا شرکتی معاف نخواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دستور اعمال تعرفه 25 درصدی برای واردات تمامی کالاهای فولاد و آلومینیوم به ایالات متحده را صادر کرد که اقدام قابل‌توجهی در جنگ تجاری وی محسوب می‌شود.

این تعرفه‌ها که هزینه واردات این فلزات به آمریکا را افزایش خواهند داد، علی‌رغم هشدارهای مقامات سیاسی کشورها از جمله کانادا که بزرگ‌ترین تأمین‌کننده این فلزات برای آمریکاست، وضع شده‌اند.

شرکت‌های آمریکایی که به این واردات وابسته هستند نیز نگرانی‌هایی را مطرح کرده‌اند، اما ترامپ ادعا کرده است که این سیاست موجب افزایش تولید داخلی خواهد شد.

وی هشدار داد که هیچ استثنایی در کار نخواهد بود و اعلام کرد که در حال "ساده‌سازی" قوانین است. این تعرفه‌ها از 12 مارس اجرایی خواهند شد.

ترامپ گفت: این یک موضوع بسیار مهم و آغاز دوباره ثروتمند کردن آمریکاست.

وی افزود: کشور ما به فولاد و آلومینیومی نیاز دارد که در آمریکا ساخته شوند، نه در سرزمین‌های خارجی.

هنگامی که از او درباره احتمال افزایش قیمت‌ها برای مصرف‌کنندگان پرسیده شد، ترامپ پاسخ داد: در نهایت، هزینه‌ها کمتر خواهد شد.

ترامپ همچنین تصریح کرد: زمان آن رسیده که صنایع بزرگ ما به آمریکا بازگردند... این فقط آغاز کار است. وی پیشنهاد داد که داروها و تراشه‌های رایانه‌ای نیز ممکن است در آینده هدف تعرفه‌های جدید قرار گیرند.

بر اساس این گزارش، آمریکا بزرگ‌ترین واردکننده فولاد در جهان است و سه تأمین‌کننده اصلی آن کانادا، برزیل و مکزیک هستند.

کانادا به‌تنهایی بیش از 50 درصد از آلومینیوم وارداتی آمریکا را در سال گذشته تأمین کرده است. در صورت اجرای تعرفه‌ها، انتظار می‌رود کانادا بیشترین آسیب را متحمل شود.

فرانسوا-فیلیپ شامپین، وزیر نوآوری کانادا، در اواخر دوشنبه این تعرفه‌ها را "کاملاً غیرموجه" خواند و گفت: فولاد و آلومینیوم کانادا از صنایع کلیدی آمریکا از جمله دفاعی، کشتی‌سازی، انرژی و خودروسازی حمایت می‌کند. این اقدام در واقع آمریکای شمالی را رقابتی‌تر و امن‌تر می‌کند.

گروه لابی تولیدکنندگان فولاد کانادا از دولت این کشور خواسته است که بلافاصله علیه آمریکا اقدام تلافی‌جویانه انجام دهد.

کودی بلوا، نماینده ارشد حزب لیبرال حاکم کانادا، اعلام کرد که این کشور در حال بررسی راه‌هایی برای کاهش وابستگی تجاری به ایالات متحده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه