logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بخش انضباطی توصیه‌پذیر نیست؛

تارقلی‌زاده: مشکلی برای میزبانی در آزادی نداریم؛ از فیفا نامه رسمی گرفتیم

تارقلی‌زاده: مشکلی برای میزبانی در آزادی نداریم؛ از فیفا نامه رسمی گرفتیم
مدیر دپارتمان امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال گفت: مشکلی از بابت میزبانی در ورزشگاه آزادی نداریم و نامه رسمی از فیفا برای میزبانی داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ علی تارقلی زاده در حاشیه مراسم رونمایی از ماکت ساختمان جدید فدراسیون فوتبال اظهار داشت: این طرح از سال گذشته آغاز شده و یکی از ملزومات فدراسیون فوتبال است تا بتواند تمامی مجموعه‌های خود را در یک مکان متمرکز کند. این پروژه با حمایت برنامه Forward ۳ فیفا پیش می‌رود. ما این طرح را برای فیفا ارسال کردیم و مکاتبات آن از سال گذشته آغاز شده است. در مجموع، انتظار داریم حدود دو میلیون یورو کمک از فیفا تا پایان اجرای طرح دریافت کنیم.

او ادامه داد: ما یک فاند در فیفا داریم و پروژه‌ای که مشاهده می‌کنید، ترکیبی از برنامه‌های توسعه فوتبال است. فیفا از گذشته برنامه‌ای تحت عنوان Goal Project داشت که به مرور تبدیل به Forward ۱، سپس Forward ۲ و حالا Forward ۳ شده است. بخشی از هزینه این طرح از برنامه Forward تأمین خواهد شد و در صورت نیاز، از فاند فیفا نیز استفاده می‌کنیم. میزان دقیق آن هنوز مشخص نیست و پرداخت‌ها از سوی فیفا، همزمان با پیشرفت پروژه انجام خواهد شد.

آیا ورزشگاه آزادی می‌تواند میزبان مسابقات بین‌المللی باشد؟ تارقلی زاده در پاسخ به این سوال گفت: بر اساس برنامه‌ای که دریافت کرده‌ایم، ورزشگاه آزادی میزبان مسابقات تیم ملی است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. همان‌طور که در سایت فیفا نیز منعکس شده، ما نامه رسمی داریم که تمامی بازی‌های ملی را می‌توانیم میزبانی کنیم.

او در رابطه با اینکه آیا سهمیه ایران در فوتبال باشگاهی آسیا با توجه به پیروزی تراکتور مقابل نماینده بحرین در سطح دوم لیگ قهرمانان افزایش داشته یا خیر، تصریح کرد: در این مرحله مکانیزمی تعریف شده، اما هنوز نامه رسمی دریافت نکرده‌ایم. پس از دریافت اطلاعات جدید، آن را از طریق روابط عمومی اعلام خواهیم کرد.

تارقلی زاده در خصوص استانداردهای جدید مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها گفت: امسال تغییراتی در این استانداردها ایجاد شده و باشگاه‌ها باید فرآیند لازم را طی کنند. مهم‌ترین مسئله‌ای که باید رسانه‌ها نیز در آن کمک کنند، کنترل نیمکت و هواداران است. این موضوع بخشی از سیستم Club Licensing است که در هر کشور با توجه به شرایط اجرایی می‌شود.

او خاطر نشان کرد: کنترل هواداران بر عهده باشگاه است. در بخش Fair Play (بازی جوانمردانه)، وقتی این معیار ارزیابی می‌شود، رفتار هواداران هم مورد بررسی قرار می‌گیرد. این رفتار به‌صورت خودکار اصلاح نمی‌شود و باشگاه‌ها باید در جهت آموزش و مدیریت هواداران خود اقدام کنند. یک مسابقه فقط ۹۰ دقیقه داخل زمین نیست، بلکه رفتار هواداران قبل، حین و بعد از مسابقه هم تأثیرگذار است و باید تحت کنترل باشد.

آیا در صورت بروز تخلفات انضباطی در رقابت‌های آسیایی باشگاه‌های ایرانی با محرومیت روبه‌رو خواهند شد؟ تارقلی زاده در پاسخ به این سوال تصریح کرد: قطعاً بله. در تمامی مسابقات، چه تورنمنت و چه لیگ، تخلفات انضباطی مورد بررسی قرار می‌گیرند و با آن‌ها برخورد خواهد شد. بخش انضباطی فدراسیون کاملاً مستقل است و توصیه‌پذیر نیست. قوانین توسط کارشناسان حرفه‌ای تدوین می‌شوند و اجرای آن‌ها به میزان تخلف بستگی دارد. فیفا و AFC در این موارد کاملاً صریح و شفاف تصمیم‌گیری می‌کنند و هیچ تبعیضی قائل نمی‌شوند. کشور ما نیز در همین مسیر حرکت خواهد کرد و اجرای قوانین بدون انعطاف انجام خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه