logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون وزیر آموزش و پرورش:

تغییر برنامه درسی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است

تغییر برنامه درسی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تغییر برنامه درسی در دستور کار این وزارتخانه است و در این راستا نیازمند تأمین زیرساخت‌ها و نیروی انسانی باانگیزه هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا شیخ الاسلام در دیدار با استاندار مرکزی ضمن تقدیر از نگاه توسعه‌ای استاندار و اولویت‌بخشی به حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: اکنون در دنیا نخستین شاخص توسعه آموزش و پرورش است چنانچه این مهم مورد توجه ویژه باشد دومین شاخص که افزایش درآمد سرانه است نیز در پی آن بروز می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: متأسفانه اولویت نخست دولت‌ها، هیچ‌گاه آموزش و پرورش نبوده است اما اکنون توسط رئیس جمهور تحولاتی در آموزش و پرورش ایجاد شده چرا که وی نگرش عمیقی نسبت به این مهم دارند.

شیخ الاسلام با بیان اینکه باید در استان مرکزی از فرصت حضور استانداری فهیم به‌خوبی استفاده کنیم، گفت: اگر با همین امکانات، فکری نو حاکم شود می‌توانیم برای همکاران فرهنگی رضایتمندی ایجاد کنیم که این مهم به افزایش انگیزه معلم و کیفیت‌بخشی به آموزش می‌انجامد.

وی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش تک بعدی نیست بر حساسیت این وزارتخانه نسبت به مسائل مختلفی ازجمله موضوع آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: کارگروه نماد هر هفته با حضور وزیر و تمامی مدیران کل برگزار می‌شود چراکه باید در حوزه آسیب‌های اجتماعی تدابیر پیشگیرانه داشته باشیم، نسلی که امروز با آن مواجهیم خیلی متفاوت با حتی نسل دهه ۸۰ است لذا باید در استان نیز کارگروهی برای احصای مسائل و آسیب‌های اجتماعی و کیفیت‌بخشی به آموزش تشکیل شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه