اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده

وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده
اداره کل هواشناسی استان تهران آسمان این استان طی پنج روز آینده را صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران، صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. پیرو هشدار سطح نارنجی هواشناسی (۲ اسفندماه) ماندگاری هوای سرد و یخبندان تا ابتدای هفته پیش‌رو به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات مورد انتظار است. همچنین پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی (۸ اسفندماه) امروز تا فردا وزش باد شدید و گاهی وزش باد خیلی شدید (به ویژه در مناطق غربی و جنوبی استان) پیش‌بینی می‌شود و در ارتفاعات (به ویژه ارتفاعات شمال شرقی استان) گاهی افزایش ابر و بارش پراکنده برف و کولاک برف (به ویژه یکشنبه تا دوشنبه) دور از انتظار نیست.

بر اساس این گزارش آسمان تهران فردا (۱۰ اسفندماه) صاف در بعضی ساعت‌ها افزایش باد از بعد از ظهر قسمتی ابری با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد و طی روز شنبه (۱۱ اسفندماه) کمی ابری از بعدازظهر نیمه‌ابری و افزایش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲- و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۲۰- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه