logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سازمان هواشناسی؛

بارش برف و باران و وزش باد ۱۶ استان کشور را فرامی‌گیرد

بارش برف و باران و وزش باد ۱۶ استان کشور را فرامی‌گیرد
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از بارش برف و باران و وزش باد در ۱۶ استان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیائیان با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در بیشتر مناطق کشور، جو پایدار و آسمان صاف است و از اواخر وقت امروز و شنبه با عبور امواج تراز میانی جو از روی کشور، در بعضی نقاط استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان و به تدریج در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و شمال فارس و جنوب یزد، بارش برف و باران و وزش باد به نسبت شدید رخ می‌دهد.

وی افزود: یکشنبه در استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی سواحل دریای خزر، شمال شرق و بعضی نقاط شرق، جنوب شرق و مرکز کشور، بارش پراکنده، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد همراه با گردوخاک پیش بینی می‌شود که در استان گیلان، غرب مازندران و نیمه شمالی خراسان رضوی، بارش شدید است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: دوشنبه و روز سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و آسمان صاف خواهد بود و از بعدازظهر سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب کشور، در استان‌های بوشهر، فارس، جنوب اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کرمان و ارتفاعات چهارمحال و بختیاری و هرمزگان، بارش پراکنده و گاهی رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه