logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

وزیر اطلاعات:

نا امنی در سیستان و بلوچستان توسط عناصر وارداتی انجام می‌شود

نا امنی در سیستان و بلوچستان توسط عناصر وارداتی انجام می‌شود
وزیر اطلاعات گفت: تلاش دشمن برای ایجاد ناامنی در سیستان و بلوچستان با تکیه بر عوامل و عناصر وارداتی است که از مردم منطقه نیستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان،حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب، در سفر به زاهدان اظهار کرد: دشمنان همواره در طول تاریخ انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، در فتنه‌گری و توطئه‌آفرینی تلاش کرده‌اند، امروز نیز شاهدیم که اگر اقدامات ناامنی‌آفرین صورت می‌گیرد، این اقدامات از سوی عوامل وارداتی است که به این مردم و این منطقه تعلق ندارند.
وی تاکید کرد: من به عنوان وزیر اطلاعات، از مردم شریف و مسوولان این منطقه تشکر می‌کنم که همواره در حفظ امنیت و آرامش کشور نقش مهمی ایفا کرده‌اند، امنیت کشور مرهون تلاش‌ها و همکاری‌های شماست.
وزیر اطلاعات با تأکید بر هوشیاری و اتحاد مردم در مقابل توطئه‌های دشمن، افزود: دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد اختلاف و ناامنی استفاده می‌کنند، اما مردم ایران با هوشیاری و وحدت، همواره در مقابل این توطئه‌ها ایستاده‌اند، ما باید بیش از پیش مراقب باشیم و اجازه ندهیم دشمنان از عوامل خارجی برای ایجاد آشوب استفاده کنند.
وی گفت: امنیت و آرامش در این منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است، ما باید با همکاری مردم و مسوولان محلی، امنیت را تقویت کنیم و اجازه ندهیم، دشمنان از این منطقه به عنوان پایگاهی برای ایجاد ناامنی استفاده کنند.
خطیب افزود: وزارت اطلاعات با تمام توان در حال رصد و مقابله با هرگونه اقدام ناامنی‌آفرین است، ما از هیچ تلاشی برای حفظ امنیت کشور و آرامش مردم دریغ نخواهیم کرد.
وی با تأکید بر لزوم ادامه همکاری‌ها،اظهار کرد: ما باید با همکاری و هم‌بستگی، امنیت کشور را حفظ کنیم و اجازه ندهیم دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند. با توکل بر خدا و همکاری مردم، قطعاً موفق خواهیم شد.
به گزارش ایرناف سفر وزیر اطلاعات به سیستان و بلوچستان با هدف بررسی وضعیت ظرفیت و چالش های استان و تقویت همکاری‌های امنیتی انجام و بر لزوم هوشیاری و اتحاد در مقابل توطئه‌های دشمن تأکید شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه