اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

استاد حوزه و دانشگاه:

حامیان فتنه 88، براندازی نرم را دنبال می‌کنند

حامیان فتنه 88، براندازی نرم را دنبال می‌کنند
استاد حوزه و دانشگاه گفت: فتنه سخت همان فتنه 88 بود و فتنه نرم را حامیان فتنه 88 با اسقاط نظام و یا دست کشیدن نظام از آرمان‌هایش دنبال می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه گزارش بلاغ، قاسم واثقی استاد حوزه و دانشگاه که در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی و در جمع محبین اهلبیت علیهم السلام شهرستان بابل سخن می‌گفت، 9 دی را یوم الله و در تراز 22 بهمن نامید و اظهار داشت: هر سال باید این حماسه را بازخوانی و بازاندیشی کرد چرا که فتنه 88 دارای لایه‌هایی است که عمق اندیشه آن باید شکسته شود و هم به‌دلیل برخورداری از درس‌ها و عبرت‌های فراوان آن.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اشاره به آثار و تلفات سنگین و جبران‌ناپذیر جنگ نرم، فتنه را نیز دارای دو وجه: سخت و نرم دانست و افزود: خطر آنانی که فتنه نرم را پس از فتنه سخت سال 88 در تعقیب دارند، با هدف براندازی و اسقاط نظام بیشتر است، آنها درصدد اتمام کاری هستند که فتنه‌گران 88 موفق به انجام آن نشدند و آن نیز ساقط کردن نظام و یا تغییر رفتار آن است.

محقق و استاد حوزه و دانشگاه، انقلاب اسلامی ایران را در انتقال پیام و اهداف خود به منطقه و جهان بسیار موفق توصیف کرد و بیان داشت: اندیشه‌های ضداستکباری و مقاومت قاطعانه جمهوری اسلامی ایران کار خود در جهان را کرد و انشاءالله این اندیشه گسترش یافته به موفقیت‌های شایان توجهی دست می‌یابد.

واثقی با تشریح چگونگی مقابله و مبارزه دقیق و مهندسی شده سران فتنه با نظام اسلامی، آنان را مفسد و باغی علیه نظام اسلامی ذکر کرد و گفت: بی اعتمادسازی و به زیر سئوال بردن نظام اسلامی با کلید واژه تقلب و اثبات ناکارآمدی نظام دینی با تظاهر به آشوب و اغتشاش و نسبت دادن آن به مردم و به خطر انداختن امنیت و معیشت جامعه، از راه‌های اجرایی به آشوب و شورش کشاندن جامعه از سوی سران فتنه بود که این روش‌ها و هدف گذاری‌ها باید برای مردم روشن و شفاف سازی شود.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه