logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بقائی: انگلیس به جای اتهام‌زنی به ایران، ترویج تروریسم را متوقف کند

بقائی: انگلیس به جای اتهام‌زنی به ایران، ترویج تروریسم را متوقف کند
سخنگوی وزارت خارجه ایران ادعاهای مطرح‌شده توسط انگلیس علیه تهران را رد کرد و به لندن توصیه کرد به جای اصرار بر سیاست‌های تقابلی و اتهام‌زنی‌های بی‌اساس، سیاست‌های ناصواب خود علیه ملت ایران را کنار گذاشته و ترغیب و ترویج تروریسم را متوقف کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ادعاهای مطرح‌شده توسط مقام‌های انگلیسی علیه جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تلاش ایران برای تهدید امنیت ملی این کشور را بی‌اساس دانست و خواستار توقف رویکردهای غیرسازنده در قبال ایران و منطقه غرب آسیا شد.  

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به پایبندی ایران به اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل به‌ویژه اصول احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلی کشورها و احترام به قوانین و مقررات بین‌المللی، تأکید کرد ادعاهای مطرح‌ شده توسط مقامات انگلیسی مبنی بر تهدید امنیت داخلی این کشور از سوی ایران، نه تنها بی‌مبنا و کذب است بلکه نوعی فرافکنی آگاهانه از سوی طرفی است که سابقه سوء و طولانی از مداخلات بسیار خسارت‌بار علیه ملت ایران در کارنامه خود دارد و در حال حاضر نیز از هیچ فرصتی برای میزبانی و حمایت از گروه‌ها و عناصر تروریستی ضد ایرانی نمی‌گذرد.

بقائی به مقام‌های انگلیس توصیه کرد به جای اصرار بر سیاست‌های تقابلی و اتهام‌زنی‌های بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های ناصواب خود علیه ملت ایران را کنار گذاشته و ترغیب و ترویج تروریسم را متوقف کند.

پیش از این، «دن جارویس» وزیر امنیت انگلیس روز سه‌شنبه و ضمن تأیید گزارشات منتشر شده مبنی بر قرارگیری ایران در «سطح پیشرفته» طرح ثبت نفوذ خارجی انگلیس، گفت: «هر کسی که برای دولت ایران کار می کند یا نماینده آن است باید حضور خود را در انگلیس ثبت کند وگرنه به زندان محکوم خواهد شد.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه