logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

رئیس جدید ارتش صهیونیستی:

سال جاری میلادی، سال جنگ همراه با تمرکز بر غزه و ایران خواهد بود

سال جاری میلادی، سال جنگ همراه با تمرکز بر غزه و ایران خواهد بود
رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد که سال جاری میلادی، سال جنگ همراه با تمرکز بر غزه و ایران خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی به نقل از ایال زمیر، رئیس جدید ستاد کل ارتش این رژیم گزارش داد: بازگرداندن زندانیان اسرائیلی یک «وظیفه اخلاقی» است و برای بازگرداندن تمامی آن‌ها از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد که سال جاری میلادی، سال جنگ همراه با تمرکز بر غزه و ایران خواهد بود.

در همین راستا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم دستوری مبنی‌بر تشکیل یک تیپ جدید متشکل از تانک‌ها و یک تیپ پیاده نظام جدید را صادر کرده است.

این مقام صهیونیستی در حالی اظهارات مذکور را ایراد کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بهانه مخالفت جنبش حماس با پیشنهاد آمریکا برای برقراری آتش‌بس موقت در ماه رمضان و عید پاک یهودیان،‌ دستور داد انتقال کمک‌های انسانی به نوار غزه متوقف و تمامی گذرگاه‌های غزه بسته شوند.

جنبش مقاومت اسلامی حماس خواهان اجرای آتش‌بس سه مرحله‌ای است که دو طرف با میانجیگری آمریکا،‌ مصر و قطر با آن موافقت کردند و مرحله اول آن ۱۹ ژانویه اجرایی شد و اول مارس به پایان رسید اما با کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی، مرحله دوم آن از اجرا بازماند.

«ایال زمیر» رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه رسماً به عنوان جانشین هرتزی هالوی که پس از شکست ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مجبور به استعفا شد، فعالیت خود را آغاز کرد.

رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در نخستین سخنرانی خود پس از تصدی این سمت، تاکید کرد که مسئولیت سنگین فرماندهی ارتش را پذیرفته و از ابعاد شکست هفتم اکتبر آگاه است.

او گفت: ارتش «اسرائیل» در هفتم اکتبر شکست خورد و مرزهای ما مورد نفوذ قرار گرفت.

ایال زمیر با ادعای اینکه «ما حماس را شکست خواهیم داد»، افزود: این یک جنگ وجودی است که تا بازگرداندن تمامی زندانیان اسرائیلی و دستیابی به پیروزی ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد که ارتش باید برای همه سناریوها در داخل و خارج آماده باشد.

رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که بررسی و اصلاح اقدامات ارتش ادامه خواهد یافت. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه