logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

وزیر بهداشت تأکید کرد

لزوم انتقال فرهنگ و دستاوردهای دفاع مقدس به نسل های بعدی

لزوم انتقال فرهنگ و دستاوردهای دفاع مقدس به نسل های بعدی
وزیر بهداشت گفت: در زمان جنگ با حضور جامعه پزشکی دغدغه و نگرانی وجود نداشت؛ جامعه پزشکی همان زحماتی که در دوران جنگ کشیدند در دوران کرونا نیز متحمل شدند‌. این خصلت جامعه پزشکی است که هرجایی احساس کند نیاز به کمک است وارد صحنه شده و کمک می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سی و هفتمین محفل انس تیم‌های اضطراری بهداری دفاع مقدس و جهادگران سلامت  اظهار داشت: در ایام دفاع مقدس افرادی مملکت، جوان‌های مملکت، دین و شرف کشور را بلند و بزرگ کردند، نام و چهره‌شان برای همیشه در تاریخ می‌ماند.

وی در ادامه بیان کرد: در طول تاریخ در ۲۰۰ سال گذشته تنها جنگی که اتفاق افتاد و مردم سربلند حتی یک وجب از خاک کشور را از دست ندادند همین دفاع مقدس بود.

ظفرقندی با تأکید بر دسیسه‌چینی‌های آمریکا و انگلیس در جنگ ایران بیان کرد: دشمن برنامه‌ریزی‌های زیادی انحام داده و همه چیز را محاسبه کرده بود اما به اشتباه.  

وی در ادامه بیان کرد: یک چیزهایی مانند رابطه امام با ملت و ملت با امامِ ملت را محاسبه نکرده بودند. آنها فقط تعداد تانک و شرایط جنگ را برنامه‌ریزی کرده بودند اما چیزی که محاسبه نکرده بودند عشق مردم به رهبری و عشق رهبری به مردم بوده است.

وزیر بهداشت تأکید کرد: این عشق جاری بود. این رابطه دوست و محبت جاری بود. من از زمان دفاع مقدس صحنه ای از شهید خرازی به یاد دارم که دستش قطع شده بود و از خونریزی داشت شهید می‌شد اما خداروشکر نجات پیدا کرد و اولین چیزی که پرسید این بود: «بچه های لشکر من کجا هستند؟»

وی تأکید کرد: این دستاوردها باید منتقل شده و نباید تبدیل به موضوعی عادی شود؛ صدای مظلومیت باید همیشه به دنیا برسد.

ظفرقندی به عوارض های سخت به بار آمده برای جانبازان شیمیایی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی از دفاع مقدس باقی مانده؛ باید روی این افراد پژوهش انجام شده و صدای آنها به دنیا برسد؛ بسیاری از این محروحان دچار سرطان می‌شوند. ما باید با زبان علم این آسیب‌ها و از خودگذشتگی‌ها را در جهان انعکاس دهیم. ما می‌توانیم با مدارکی که ارائه می‌دهیم عزت ملت ایران را به نمایش بگذاریم.

ظفرقندی با اشاره به صحبت‌های سردار سلیمانی درخصوص انتقال خاطرات و فرهنگ ایثار و شهادت از رزمندگان دفاع مقدس گفت: گاهی وقت‌ها قلم و نوشتار نمی‌تواند احساسات و عمق ماجرا را منتقل کند؛ بلکه باید با تصاویر و کمک گرفتن از شخص و خاطرات رزمندگان آن فرهنگ با احساس بیشتری به نسل جوان منتقل شود.

وی در خصوص حضور پزشکان در خط مقدم جبهه گفت: در زمان جنگ با حضور جامعه پزشکی دغدغه و نگرانی وجود نداشت؛ جامعه پزشکی همان زحماتی که در دوران جنگ کشیدند در دوران کرونا نیز متحمل شدند‌. این خصلت جامعه پزشکی است که هرجایی احساس کند نیاز به کمک است وارد صحنه شده و کمک می‌کند.

وزیر بهداشت در ادامه بیان کرد: اخیرا در ماجرای پیجرهای لبنان نیز همین اتفاق افتاد؛ جامعه پزشکی در حد وظیفه‌اش عمل کرد که این هم دومین افتخار پزشکان ایرانی است که باید پرچم آن را بالا نگهداشت.

ظفرقندی در آخر گفت: نباید اجازه بدهیم این فداکاری‌ها، ایثار، شجاعت و روحیه فراموش شود. این وظیفه فعلی ماست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه