اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تظاهرات علوی‌های سوریه علیه حاکمیت جدید سوریه

تظاهرات علوی‌های سوریه علیه حاکمیت جدید سوریه
علوی‌های سوریه در اعتراض با اقدامات عناصر وابسته به حکومت جولانی دست به تظاهرات در چند منطقه از این کشور زدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به دنبال فراخوانی از سوی شورای عالی علوی‌های سوریه، صدها تن از علوی‌ها و شیعیان سوریه در مناطق ساحلی این کشور در اعتراض به حملات و اقدامات خشونت آمیز و تروریستی حکومت جدید به ریاست احمد الشرع (جولانی) به میادین ریخته و علیه حکومت جدید شعار دادند.

حاضران در این ویدیو، شعار می‌دهند: ای جبله، ما تا پای جان با تو هستیم. جبله، اسم شهری است که عناصر جولانی اخیرا به ویژه امروز ، آنجا را به عرصه تاخ و تاز و هدف حملات عناصر تروریستی خود قرار داده‌اند.

شهر لاذقیه مرکز استانی به همین نام در حمایت از مردم سوریه در جبله دست به تظاهرات زده و با آن‌ها اعلام همبستگی کرده‌اند.

کشته شدن عناصر الجولانی در درگیری با مخالفان علوی

رسانه‌های نزدیک به عناصر الجولانی از کشته شدن شماری از عناصر موسوم به امنیت کل حکومت جدید در لاذقیه خبر می‌دهند که برای آرام کردن اوضاع در این منطقه، گسیل شده بودند.

24 ساعت از درگیری‌ها در این استان می‌گذرد و عناصر جولانی نتوانسته‌اند آرامش را به این استان برگردانند.

شورای عالی اسلامی علوی‌ها در سوریه عصر امروز پنجشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که: به دلیل تخریب منازل غیرنظامیان در حملات هوایی، حملات در دعتور، طرطوس و جبله باید متوقف شود.

این شورا همچنین از علوی‌های سوریه خواست که برای حمایت از مردم خود در روستاهای جبله به طور مسالمت‌آمیز در میادین قیام کنید و صدای حق را در برابر بی عدالتی بلند کنند.‌

این شورا همچنین از مردم سوریه به ویژه علوی‌ها خواسته است که با قدرت تظاهرات کنند ولی با عقلانیت باشد و  فقط شعارهای ملی سر دهند و از تعرض به اموال خودداری کنند.

جنوب سوریه به ویژه مرکز استان السویداء نیز امروز شاهد تظاهرات ضدحکومتی علیه حاکمیت جدید در دمشق بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه