logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در نشست شورای معاونت علمی، پژوهشی و فناوری بسیج مطرح شد:

حکمرانی هوشمند در زیست بوم علم و فناوری با بکارگیری ظرفیت‌های مردم و نخبگان

حکمرانی هوشمند در زیست بوم علم و فناوری با بکارگیری ظرفیت‌های مردم و نخبگان
نشست شورای معاونت علمی، پژوهشی و فناوری بسیج با موضوع حکمرانی هوشمند در عرصه علم و فناوری برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری، نشست شورای معاونت علمی، پژوهشی و فناوری بسیج با موضوع حکمرانی هوشمند در عرصه علم و فناوری در محل سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور برگزار شد.

دکتر یاسین کیخا جانشین سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در این نشست با اشاره به مفهوم حکمرانی هوشمند و ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی و نخبگانی در حل مسائل کشور، عنوان کرد: حکمرانی هوشمند در زیست بوم علم و فناوری، دانش خلق عرصه‌های نوینی است که با بکارگیری ابزارها، ظرفیت‌های مردم و نخبگان را برای حل مسائل کشور به‌هم‌رسانی می‌کند.

وی افزود: بهره‌مندی از مفاهیم جمع سپاری، فناوری‌های نرم و علم کلان داده‌ها، امکان مدیریت بهینه را در حوزه علم و فناوری ایجاد خواهد کرد و فرصت نقش آفرینی نخبگان و در نتیجه آن، رشد و تعالی علمی و عملی آنها و به تبع آن رشد و تعالی کشور در این عرصه را در بردارد و نوید نسلی کارآمد و ارزش آفرین را می‌دهد.

این استاد دانشگاه با اشاره به اهمیت استفاده از تجارب گذشته، بیان کرد: مرور تجربیات جهانی و ملی در این حوزه، امکان برنامه‌ریزی برای طراحی سکویی هوشمند جهت حضور همه نخبگان در همه شبکه‌های پاسخ، پشتیبان و سفارش‌دهنده را مهیا می‌سازد.

در ادامه این نشست همچنین مطرح شد: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در نظر دارد با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و با کمک صاحب نظران، در سال پیش رو در تحقق حکمرانی هوشمند در عرصه علم و فناوری  همت گمارده و از فرصت به‌هم‌رسانی مردم، برای خیزش جدید علمی بهره‌مند گردد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه