اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ماکرون:

روسیه باید توافق آتش‌بس را بپذیرد!

روسیه باید توافق آتش‌بس را بپذیرد!
رئیس جمهور فرانسه می‌گوید که روسیه باید با پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین موافقت کند و با «بیانیه‌ آن را به تاخیر نیندازد»!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه معتقد است که روسیه باید بدون اما و اگر پیشنهاد توافق آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین را که آمریکا ارائه کرده است، بپذیرد!

اوکراین پس از مذاکرات سه‌شنبه هفته گذشته با آمریکا در جده عربستان، با آتش‌بس ۳۰ روزه موافقت کرد. واشنگتن متعاقبا به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات با اوکراین و تحویل تسلیحات به این کشور را از سر گرفت. در مذاکرات مذکور، هیچ نماینده‌ای از اتحادیه اروپا حضور نداشت.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پنجشنبه هفته گذشته تایید کرد که روسیه آماده است تا درباره آتش‌بس گفتگو کند اما شروط این توافق باید روشن باشد تا اطمینان حاصل شود که این توافق به صلح پایدار و دائمی منجر خواهد شد.

ماکرون روز جمعه بعد از گفتگو با کِر استارمر، نخست وزیر انگلیس و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین از روسیه خواست تا پیشنهاد را بپذیرد.

وی در شبکه اجتماعی «ایکس» با اشاره به اینکه همچنان به تلاش برای جلب و تداوم حمایت از کی‌یف ادامه خواهد داد، نوشت: روسیه باید همین حالا پیشنهاد آمریکا-اوکراین را برای آتش‌بس ۳۰ روزه بپذیرد.

انگلیس نیز از مسکو خواسته است تا آتش‌بس موقت را بی‌قید و شرط بپذیرد. دیوید لمی، وزیر خارجه انگلیس دراین‌باره گفت: حالا زمان آتش‌بس بدون قیدوشرط فرا رسیده است. اوکرین موضعش را اعلام کرد و حالا نوبت روسیه است که آن را بپذیرد.

با این حال، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت و رئیس جمهور سابق روسیه با رد این خواسته، در ایکس نوشت: از منظر دیپلماتیک، انگلیس و وزیرش می‌توانند پیشنهادشان را به همان جایی ببرند که از آن آمده است.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در واکنش به برنامه انگلیس و فرانسه برای اعزام صلح‌بان به اوکراین، این طرح را «خصومت آشکار با روسیه» توصیف کرد و گفت که اعزام هر گونه نیرو از ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا به اوکراین حتی با پوشش صلح‌بان، معادل «مداخله آشکار، رسمی و بی‌پرده ناتو در جنگ علیه روسیه است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه