logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اتاق اصناف تهران اعلام کرد؛

افزایش نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است

افزایش نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی ممنوع است و مردم می‌توانند در صورت مشاهده این موضوع را گزارش کنند، اما در حال حاضر عمده این محصولات از سوی دست‌فروشان عرضه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا رستگار با بیان اینکه واحدهای صنفی عموما از فروش کالاهای غیرمجاز خودداری می‌کنند و مواد محترقه چهارشنبه سوری هم شامل کالاهای غیرمجاز می‌شود، تصریح کرد: برخی از محصولاتی که در ایام چهارشنبه سوری استفاده می‌شود رسمی و دارای استاندارد تایید شده است که خطرناک نیستند و در جشن‌ها و تولدها هم استفاده می‌شود و فروش آن‌ها ایرادی ندارد. اما اگر واحدهای صنفی اقدام به فروش مواد محترقه غیرمجاز خطرآفرین کنند، تخلف است و با آن‌ها برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه فروش کالاهای محترقه خطرناک عموما از سوی دستفروش‌ها انجام می‌شود، گفت: مشکل در حال حاضر فروش محصولات محترقه خطرناک از سوی دستفروشان در معابر است.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران شهروندان در صورت مشاهده فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی می‌توانند موضوع را به اتاق اصناف گزارش دهند. البته در حال حاضر بازرسان هم بر واحدهای صنفی نظارت دارند. اما نظارت بر دستفروشان بر عهده‌ اتاق اصناف نیست و این موضوع به شهرداری مربوط است.

رستگار در ادامه از واحدهای صنفی درخواست کرد از فروش مواد محترقه غیرمجاز خودداری کنند و تاکید کرد: اگر گزارشی در این رابطه دریافت کنیم رسما و قانونا با آن‌ها برخورد می‌کنیم. بخشی از این کاراها به طور قاچاق وارد کشور می‌شود و برخی به صورت غیرقانونی در کشور تولید می‌شود که هیچ استانداردی ندارد و مورد تایید هیچ سازمان و ارگانی نیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه