logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صالحی خبر داد:

آزادسازی بلیت‌های احتکار شده پرواز و کاهش ۱۵ درصدی قیمت بلیت‌ها

آزادسازی بلیت‌های احتکار شده پرواز و کاهش ۱۵ درصدی قیمت بلیت‌ها
با ورود دادستانی تهران و با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های نظارتی و اجرای اقدامات پیشگیرانه، ظرفیت‌های احتکارشده آزاد شده و امکان خرید بلیت برای عموم مردم تسهیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی صالحی دادستان تهران از شناسایی و برخورد با شبکه‌ای سازمان‌یافته خبر داد که با خرید گسترده و انحصاری بلیت‌های پرواز، مانع از دسترسی عادلانه مردم به بلیت‌ها شده و قیمت‌ها را به‌طور غیرواقعی افزایش داده بود.

به گفته دادستان، این مجموعه که از طریق شرکت‌های مختلف فعالیت می‌کرد، توانسته بود با ایجاد زنجیره‌ای از سایت‌های اینترنتی با دامنه‌های “.ir” و همچنین استفاده از بسترهای ابری خارجی، سو استفاده‌های خود را از کاربران انجام دهند. در این راستا، بیش از ۳۰۰۰ سرویس مرتبط با این شبکه مسدود شده و امکان ادامه فعالیت از طریق زیرساخت‌های داخلی از آنها سلب شده است. همچنین، حدود ۵۰۰ دامنه اینترنتی که در قالب دو حساب کاربری مختلف مدیریت می‌شدند، شناسایی و مسدود گردیده‌اند.

علاوه بر این، درگاه‌های پرداخت متصل به این شبکه نیز مورد رصد و شناسایی قرار گرفته و در مجموع، ۸ درگاه پرداخت مرتبط با آنها مسدود شده است. این اقدام به منظور جلوگیری از انجام تراکنش‌های مالی غیرقانونی و تأمین مالی این شبکه صورت گرفته است.

صالحی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد این شبکه با استفاده از روش‌های پیچیده و بهره‌گیری از زیرساخت‌های اینترنتی، اقدام به خرید انبوه بلیت‌های پرواز می‌کرد و سپس با ایجاد محدودیت در عرضه، قیمت‌ها را به‌طور قابل‌توجهی بالا می‌برد. این اقدام، ضمن برهم زدن تعادل بازار، موجب نارضایتی گسترده مسافران و دشواری در تهیه بلیت پرواز شده بود.

با ورود دادستانی تهران و با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های نظارتی و اجرای اقدامات پیشگیرانه، ظرفیت‌های احتکار شده آزاد شده و امکان خرید بلیت برای عموم مردم تسهیل شده است. در نتیجه این اقدامات، قیمت بلیت‌ها حدوداً ۱۵ در صد کاهش داشته است.

دادستان تهران تأکید کرد که این روند نظارتی ادامه خواهد داشت و با هرگونه تلاش برای ایجاد انحصار و سوداگری در بازار بلیت‌های پرواز، برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه