logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

«ترامپ» مجوزهای امنیتی «کامالا هریس» و «هیلاری کلینتون» را لغو کرد

«ترامپ» مجوزهای امنیتی «کامالا هریس» و «هیلاری کلینتون» را لغو کرد
رئیس جمهور آمریکا دسترسی کامالا هریس، معاون «جو بایدن»، «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه پیشین آمریکا و مقامات دولت «بایدن» به مطالب محرمانه را لغو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تلویزیون «ان بی سی»، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با صدور دستوری دسترسی کامالا هریس، معاون جو بایدن رئیس جمهور پیشین این کشور، هیلاری کلینتون وزیر خارجه پیشین آمریکا و مقامات دولت بایدن به مطالب محرمانه را لغو کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، رئیس جمهور دونالد ترامپ هرگونه مجوز امنیتی موجود و دسترسی به اطلاعات محرمانه هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق، کامالا هریس معاون رئیس جمهور سابق و مقامات مختلف دیگر را لغو کرد.

در این دستور آمده است: من تشخیص داده‌ام که دسترسی این افراد به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده دیگر به نفع منافع ملی آمریکا نیست.

بدینوسیله به هر بخش اجرایی و رئیس سازمان‌ها دستور می‌دهم تا در صورت لزوم و مطابق با قوانین موجود، برای لغو هرگونه مجوز امنیتی فعال توسط افراد مذکور اقدام فوری انجام داده و دسترسی آنها به اطلاعات طبقه‌بندی شده را لغو کنند.

در این دستور همچنین آمده است که افراد نام برده - در مجموع ۱۵ نفر - امکان دسترسی به نشست‌های طبقه بندی شده و تأسیسات امنیتی دولتی بدون اسکورت را نخواهند داشت.

از دیگر افرادی که در این دستورالعمل نام برده شده اند، می‌توان به نمایندگان سابق لیز چنی و آدام کینزینگر، آنتونی بلینکن وزیر خارجه سابق، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی سابق و لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک اشاره کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه