logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آغاز رزمایش سالانه مشترک فیلیپین و آمریکا با حضور حدود ۵۰۰۰ نیروی نظامی

آغاز رزمایش سالانه مشترک فیلیپین و آمریکا با حضور حدود ۵۰۰۰ نیروی نظامی
ارتش فیلیپین اعلام کرد رزمایش مشترک سالانه خود با ارتش ایالات متحده را از امروز با حضور حدود ۵۰۰۰ پرسنل نظامی آغاز کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ارتش فیلیپین امروز (دوشنبه) با اعلام آغاز رزمایش مشترک نظامی با ارتش ایالات متحده که با نام «بالیکاتان» یا شانه به شانه شناخته می‌شود، خاطرنشان کرد که تمرین‌ها بر دفاع سرزمینی و اجرای استقرار نیرو در مقیاس بزرگ متمرکز است.

این رزمایش تنها چند روز پیش از سفر «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا به فیلیپین، کشور آسیای جنوبی برگزار می‌شود. او در جریان این سفر که جمعه آینده انجام خواهد شد با «گیلبرت تئودورو» همتای خود دیدار می‌کند.

این، اولین سفر هگست به آسیا از زمان انتصابش توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به شمار می‌آید.

در ادامه بیانیه ارتش فیلیپین آمده است: این رزمایش که به عنوان یک عملیات مستمر طراحی شده است، بر تقویت عملیات ترکیبی/مشترک تمام حوزه‌ها، تقویت قابلیت‌های جنگی و نشان دادن تعهد دوجانبه قوی برای حفاظت از تمامیت ارضی فیلیپین تمرکز دارد.

در مراسم افتتاحیه رزمایش که در پایگاه نظامی «فورت ماگزایسای» در منطقه مرکزی «نووا اکیجا» برگزار شد، سرلشکر «لئودویچ بی گوینید» یک فرمانده ارشد ارتش فیلیپین حضور داشت.

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، نزدیک به ۳۰۰۰ پرسنل ارتش فیلیپین و ۲۰۰۰ نیروی ارتش ایالات متحده در اقیانوس آرام در تمرینات رزمی مختلف شرکت دارند.

فاز اول این مانور قرار است از ۲۴ مارس تا ۱۱ آوریل ۲۰۲۵ برگزار شود، در حالی که فاز دوم آن از ۱۹ می تا ۲۰ ژوئیه ۲۰۲۵ هر دو در «فورت بونیفاسیو» در شهر «تاگویگ» انجام می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه