logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سطح لیگ ایران بالاست؛

کاپادزه: می‌توانستیم ایران را ببریم؛ امیدوارم در جام‌جهانی سرمربی باشم

کاپادزه: می‌توانستیم ایران را ببریم؛ امیدوارم در جام‌جهانی سرمربی باشم
سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان گفت: امیدوارم پس از صعود به جام‌جهانی هم سرمربی باشم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ تیمور کاپادزه پس از تساوی ۲_۲ مقابل ایران در نشست خبری، اظهار داشت: در ابتدا به تیم ملی ایران بابت صعود به جام جهانی تبریک گفته و در این رقابت‌ها برای این تیم آرزوی موفقیت دارم. بازی جالب و جذابی بود و ۲ تیم موقعیت های زادی داشتند. نتیجه عادلانه بود. می‌توانستیم ایران را ببریم که این اتفاق نیفتاد. الان به بازی بعدی فکر کرده و سعی می‌کنیم صعود کنیم.

وی افزود. از بازیکنانم به خاطر این بازی خوب و هواداران ازبکستانی که به ورزشگاه آمدند تشکر می کنم. مردم ازبکستان شایسته صعود هستند و از آنها بابت دعاهایشان تشکر می‌کنم سعی داریم در بازی بعدی با کسب نتیجه مدنظر راه صعود را هموار کنیم.

وی درباره پیام خود برای هواداران و اینکه آیا در صورت صعود باز هم سرمربی این تیم باقی می‌ماند، گفت: همانگونه که گفتم بار دیگر از هوادران بابت تشویق و همرلیه‌شانس تشک رمی‌نم و امیدارم پس از صعود همچنان سرمربی تیم ملی ازبکستان باقی بمانم.

شما درباره تفاوت تیم ملی فوتبال ایران با سال ۲۰۱۸ و اینکه در سال‌های اخیر فوتبال این کشور یا برنامه‌ریزی در چهار بازی اخیر مقابل تیم ملی کشورمان شکست نخورده است، گفت: از این سوال تشکر می‌کنم و کامل یادم است زمانی که به ایران آمدیم تیم جوانی داشتیم و ایران هم برای جام جهانی آماده می‌شد که یک بر صفر به تیم کارلوس کی روش باختیم. آن زمان بازیکنانی داشتند که الان هم برخی از آنها بازی می‌کنند و نمی‌خواهم با آن زمان تیم ایران را قیاس کنم.

کاپادزه اضافه کرد: ما با برنامه ریزی و پشتیبانی که از طرف رئیس جمهور و نهاد ریاست جمهور دریافت می‌کنیم پیشرفت کرده‌ایم که در فوتبال پایه نیز مشخص است به ما کمک می کند و می‌توانیم تیم قوی‌تر و بهتری داشته باشیم و بازیکنان جوان خیلی خوبی معرفی کنیم.

سرمربی تیم ملی ازبکستان درباره نقطه قوت تیمش در این بازی، توضیح داد: بازی قبلی مقابل ایران را به خوبی آنالیز کرده و نقاط ضعف و قوت ایران را می‌شناختیم. از لحاظ تاکتیکی نیز کاملا آماده بودیم اما غیبت ۳ بازیکن اصلی تاثیرگذار بود. هرچند نزدیک به پیروزی بودیم اما بازیکنانی هم داشتیم که توانستند جای نفرات غایب را پر کنند. در کل بازی خوبی بود.

کاپادزه درباره اینکه آیا ترجیح می‌دهد بازیکنانی مثل اورونوف و ماشاریپوف در لیگ ایران بمانند یا در لیگ‌های عربی بازی کنند، گفت: لیگ ایران سطح خوبی دارد و همانگونه که خودم زمانی به عنوان بازیکن با تیم‌های ایرانی تقابل میکردم، آن زمان نیز مثل حالا کیفیت خوبی داشت. بازیکنان ازبکستانی حاضر در این لیگ صحبت‌های خوبی می‌کنند و همیشه آماده به اردوی تیم ملی می‌آیند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه