logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روسیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد

روسیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد
مسکو ضمن محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به سوریه از این رژیم خواست از منطقه حائل عقب‌نشینی کرده و به توافق ۱۹۷۴ پایبند باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت درباره سوریه، ضمن اعلام اینکه مسکو حملات چند روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به سوریه را که بیش از ۲۰ شهید و زخمی داشت، محکوم می‌کند، از این رژیم خواست به تعهدات خود در توافقنامه سال ۱۹۷۴ پایبند بوده و یگان‌های خود را از منطقه حائل و سایر مناطق سوریه که از دسامبر ۲۰۲۴ اشغال کرده، خارج کند.

پولیانسکی اظهار کرد: فرماندهی جدید سوریه بارها آمادگی خود را برای ایجاد روابط مسالمت‌آمیز با تمامی همسایگان خود بدون هیچ استثنایی اعلام کرده اما اسرائیل با این اقداماتش این موضع را از بین برده و گروه‌های افراطی در سوریه را تقویت می‌کند، این رویکرد هرگز به تقویت امنیت اسرائیل در بلند مدت منجر نخواهد شد.

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه از آغاز حمله به نیروهای نظامی باقی مانده در اطراف ۲ پایگاه در تدمر و تی فور در استان حمص سوریه خبر داد.

همزمان نیروهای اشغالگر اسرائیلی به تحرکات خود در جنوب سوریه ادامه داده و بار دیگر بامداد شنبه در منطقه حوض الیرموک در حومه غربی استان درعا نفوذ کردند.

وزارت خارجه دولت موقت سوریه نیز از حمله توپخانه‌ای و هوایی شدید رژیم صهیونیستی به محله‌های مسکونی و زمین‌های کشاورزی در روستای کویا و شهادت ۶ غیرنظامی خبر داد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرد که رزیم صهیونیستی از ابتدای مارس جاری عملیات‌های نظامی شامل یورش به پایگاه‌های نظامی، تفتیش خانه‌ها، بازداشت غیرنظامیان و هدف قرار دادن انبارهای اسلحه در مناطق حومه‌های درعا و قنیطره را با هدف ممانعت از هرگونه استقرار نظامی در نزدیکی مرزهایش انجام داده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه