logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نتانیاهو:

هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک می‌تواند موجب فاجعه بزرگی شود

هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک می‌تواند موجب فاجعه بزرگی شود
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در دادگاه عالی این رژیم در واکنش به شکایت‌ها علیه برکناری رئیس دستگاه شاباک مدعی شد که هر گونه تاخیری در برکناری او می‌تواند به یک فاجعه بزرگ منجر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه در دادگاه عالی این رژیم در واکنش به شکایت‌ها علیه برکناری «رونن بار» رئیس دستگاه شاباک مدعی شد که هر گونه تاخیری در برکناری او حتی برای یک روز می‌تواند به یک فاجعه بزرگ منجر شود.

روزنامه عبری «معاریو» امروز نوشت: نتانیاهو گفت که شکایت‌ها و نامه رونن بار به این واقعیت اشاره دارد که قدرت متعلق به دادگاه است نه کابینه و این کودتای کاملی را علیه حاکمیت شکل می‌دهد.

نتانیاهو در پاسخ خود تاکید کرد: این شکایت‌ها تنها تلاش برای محروم کردن کابینه اسرائیل و در ادامه مردمی که آن را انتخاب کردند از اختیارات اصلی و مسؤولیت آن در تامین امنیت دولت و شهروندان آن است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: طرف‌های شاکی به دنبال دولتی صلح‌جو نبوده بلکه به دنبال براندازی حاکمیت هستند تا بر خلاف احکام و قوانین دستگاه امنیت عمومی، دستگاه قضایی زمام امور را از قوه مجریه گرفته و کنترل دستگاه امنیت عمومی را دستگاه قضایی منتقل کند و تمام اینها بر اساس قوانین نبوده بلکه با انگیزه‌های رقابت سیاسی و تلاش برای تاثیرگذاری بر تصمیمات کابینه از سوی طرف‌هایی است که انتخاب نشدند.

او ادامه داد: طرف‌های شاکی سعی دارند این دادگاه معتبر را به یک نهاد دولتی جایگزین تبدیل کنند، آنها در این دادگاه درباره توانمندی‌ها و ویژگی‌های رئیس فعلی شاباک و اهمیت ادامه حضور او در این سمت با هم بحث می‌کنند و همه اینها در نبود او انجام می‌شود چراکه تصمیم گرفت در این دادگاه حضور پیدا نکند همانگونه که تصمیم گرفت در جلسه کابینه برای پاسخ به پیشنهاد برکناری او از این سمت شرکت نکند.

نتانیاهو افزود: کابینه بر این باور است که این دادگاه معتبر مسؤول ذی صلاحی برای تعیین رئیس دستگاه امنیت عمومی نبوده و چنین صلاحیتی را نداشته و ابزارهای لازم برای این کار را نیز ندارد و نمی‌تواند مسؤولیت چنین تصمیماتی را بپذیرد و مسؤولیت چنین کاری با مسؤولانی است که از سوی مردم انتخاب شدند.  

نتانیاهو ۱۶ مارس به تصمیم به برکناری بار گرفت که موجب بروز بحران د اخلی گسترده‌ای شد.

کابینه رژیم صهیونیستی بیستم همان ماه با برکناری بار و کناره‌گیری او از سمتش از تاریخ ۱۰ آوریل جاری موافقت کرد، همزمان اعتراضات گسترده‌ای در اراضی اشغالی آغاز شد.

احزاب مخالف شکایت‌هایی را به دادگاه عالی این رژیم ارسال کردند و در آخر دادگاه مجبور شد برکناری بار را تا زمان بررسی این شکایت‌ها به تعویق بیندازد.

دادگاه یاد شده تصمیم گرفت بررسی شکایت‌ها را در هشتم آوریل جاری آغاز کند اما کابینه این رژیم اعلام کرد که ممکن است رای دادگاه را اجرا نکند.

هفته گذشته نتانیاهو «الی شارویت» فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش این رژیم را به عنوان رئیس جدید شاباک انتخاب کرد اما نتانیاهو بعد از آنکه مشخص شد او اوایل سال ۲۰۲۳ در اعتراضات علیه کابینه‌اش شرکت داشته، زیر فشار انتقادها در داخل کابینه از این تصمیم منصرف شد.

نتانیاهو چهارشنبه نیز اعلام کرد که قصد دارد تا زمانی که فردی به شکل قطعی برای ریاست شاباک تعیین شود، معاون رونن بار را به عنوان رئیس موقت این دستگاه منصوب کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه