logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

می‌خواهیم جوانان را محک بزنیم؛

شمسایی: در تیم ملی تغییراتی اساسی نسبت به جام‌جهانی ایجاد کردیم

شمسایی: در تیم ملی تغییراتی اساسی نسبت به جام‌جهانی ایجاد کردیم
سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: نسبت به جام جهانی ازبکستان تغییرات اساسی در تیم ایجاد کرده‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در نشست خبری آغاز تورنمنت چهارجانبه فوتسال تایلند اظهار داشت: باید بپذیریم که همه کشورها در حال سرمایه‌گذاری روی فوتسال هستند و هر روز قدرت‌های جدیدی ظهور می‌کنند. رشد فوتسال در آسیا انکارناپذیر است و ما از رقابت لذت می‌بریم. مهمترین هدف ایران از حضور در این تورنمنت محک زدن نسل جدید جوان‌های ملی‌پوش در زمین مسابقه است.

وی در ادامه بیان داشت: ما نسبت به جام جهانی ازبکستان تغییرات اساسی در تیم ایجاد کرده‌ایم، بازیکنان جوان اضافه شده به تیم باید کیفیت خودشان را در مسابقات رسمی نشان بدهند تا بتوانند در جام ملت‌های اندونزی و جام جهانی آینده پیراهن ایران را بپوشند، چون چشم‌انداز ما آن مسابقات است.

شمسایی درباره مهم‌ترین رقبا نیز گفت: در شرق آسیا ژاپن، تایلند و ویتنام همیشه تیم‌های خوبی بوده‌اند و حالا شاهدیم که اندونزی هم استانداردهایش را افزایش داده و تیم خوبی نشان می‌دهد، در آسیای میانه هم افغانستان، تاجیکستان و ازبکستان حالا مدعی هستند و کویت هم با جذب گارسیا به عنوان یک مربی سرشناس انگیزه خودش را برای جهش نشان می‌دهد، به صورت کلی باید بگویم که همه قوی هستند و تیم ضعیف و دست و‌ پا بسته دیگر‌ وجود ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه